spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

GALERIE FOTO !  Imagini virale care fac Argeşul de râs 

Facebook Twitter Google+
GALERIE FOTO !  Imagini virale care fac Argeşul de râs 

« Sǎ vadǎ cât mai multǎ lume nesimţirea şi nepǎsarea acestor parveniţi ţintuiţi în scaunele Primǎriei”

Multe dintre localitǎţile judeţului Argeş au probleme administrative. Fiecare primar încearcǎ, sau se face cǎ încearcǎ, sǎ ofere locuitorilor condiţii civilizate de viaţǎ. Condiţii de altfel normale pentru un Argeş european al anului 2018.

Câteva imagini care au devenit virale pe internet demonstreazǎ însǎ cǎ existǎ zone în care civilizaţi nu a ajuns, nici pe departe. Drumuri înnoroite, case de chirpici şi oameni care se spalǎ în bǎlţi au fost surprinse de un argeşean care a trecut zilele trecute prin cǎtunul Pǎuleasca din comuna Mǎlureni. E drept, vorbim de un sat de rudari care nu de puţine ori au creat probleme comunitǎţii locale şi care nu prea ştiu sǎ aprecieze investiţiile dar, care, voteazǎ la fiecare patru ani aşa cum li se spune. Care depind de primar şi ajutoarele sociale şi care au dreptul la condiţii de viaţǎ care sǎ nu îi punǎ în pericol pentru cǎ, în astfel de zone, foacarele de infecţie pot izbucni în orice moment.

« ROMANIA –  Februarie 2018 – Satul Pǎuleasca, Comuna Mǎlureni, Judeţul Argeş – Cam aşa aratǎ drumul comunal din satele Pǎuleasca şi Tufanu dupǎ zeci de ani de promisiuni şi minciuni pesediste! Cinste domnilor cu trandafiri roşii pe legitimaţie, cinste consilierilor PSD

care voteazǎ la comandǎ (cǎ de… aşa a zis „Sefu”). Sǎ vadǎ cât mai multǎ lume nesimţirea şi nepǎsarea acestor parveniţi ţintuiţi în scaunele Primǎriei Mǎlureni!!!!!!! „ spune tânǎrul care a surprins fotografiile alǎturate.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....