Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

GALERIE FOTO – DURERE FĂRĂ MARGINI LA NOAPTEŞ ! Tânărul Daniel Diaconescu a fost înmormîntat

Publicat

in

– Rîuri de lacrimi a vărsat multimea de tineri prezenţi la inmormantare iar durerea i-a ingenucheat

Cu puţin timp în urmă Daniel Diaconescu, tanarul de doar 21 ani mort duminica, inecat in lacul de la Zigoneni, a fost inmormantat in cimitirul ortodox de la Noaptes.  Un sobor de 6 preoţi a oficiat slujba de inormantare, peste 150  persoane fiind alături de familia îndoliată, majoritatea tineri. Părinţii, bunicii şi prietenii lui Danuţ au suportat cu greu ceremonia şi despărţirea de tânărul în vârstă de doar 21 de ani. Şocaţi de cele întâmplate şi îndureraţi, apropiaţii s-au rugat la căpătâiul băiatului, ţinând în mâini fotografiile cu el. Preoţii au încercat să îi îmbărbăteze pe apropiaţii lui Dănuţ, o misiune care s-a dovedit extrem de grea, inclusiv unul dintre prelaţi aproape vorbind in  lacrimi în timpul predicii. Multimea de tineri, baieti si fete au varsta siroaie de lacrimi, unii plangand pe toata durata ceremoniei religioase, altii cazand practic in genuchi rapusi de durere, gandind ca de astazi nu il vor mai vedea niciodata pe bunul lor prieten. In ciuda caldurii excesive, ceremonia a emotionat intreg cartierul Noaptes dar si pe toti cei care , neputand ajunge la inmormantare, au fost toata ziua cu gandul la baiatul de nota 10, Daniel Diaconescu.

Vom reveni cu amanunte !

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

DOCUMENT – Primăria Curtea de Argeș cheltuie 1 MILIARD LEI vechi pentru DEZINFECȚIE ! Doar pe Bulevard ?

Publicat

in

De

In timp ce in alte orase au fost efectuate mai multe serii de igienizare si dezinfectie, la Curtea de Arges a avut loc doar una si aceea pe bulevard si doar in prezenta camerei de filmat ca sa dea bine pe facebook. La cetatenii din Curtea de Arges nu prea a dat, iar multi au reclamat, revoltati, faptul ca oamenii cu pompe si cisterne nu au fost vazuti si prin cartierele lor. S-a ajuns pana intr-acolo incat, in timp ce alti consilieri locali tac mâlc si isi cearta cetatenii sau ii blocheaza, Liga Judeteana a Alesilor unui partid istoric a facut apel public la primarul din Curtea de Argeș, Pitesti si Campulung sa igienizeze orasele in plina criza de coronavirus, La Pitesti, primarul Ionica a reacționat imediat si a facut rost de un sponsor economisind bani pentru a da la spital si, cu utilajele primariei, va demara de maine o operatiune de igienizare de amploare. La Curtea de Arges, primarul Panturescu nu a mai stat sa caute sponsori si sa puna la treaba masinile lui Ghita, asa ca a decis sa dea din bugetul orasului 1 miliard de lei vechi, circa 25.000 Euro, controversatei firme Coral din Ploiesti – stiti voi, cea care apare in cateva dosare DNA privind contracte cu primarii- pentru a igieniza oarsul. Nu e o problemă, foarte buine am putea spune, avand in vedere situatia critca in care ne aflam, si chiar daca e cam tarziu, achizitia fiind facuta abia vineri, 27 martie. Numai ca, de o saptamana nu s-a facut nimc la acest capitol si, probabil, va mai dura cateva zile pana cand cei de la Coral vor veni sa faca treaba si sa incaseze miliardul. Asta in timp ce Romania trece la scenariul 4 privind epidemia de Coronavirus. Speram ca de data aceasta sa se respecte contractul iar argesenii sa vada si prin cartiere lor ca se igienizeaza, nu numai pe bulevard. Asta pentru ca in contract s-a stabilit ca vor fi igienizati 100.000 mp.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Aleșii locali liberali, apel către primarii din Pitești, Curtea de Argeș și Ștefănești: IGIENIZATI ORAȘELE !

Publicat

in

De

Consilierii locali liberali au lansat, in aceasta dimineata, un apel catre primarii din Pitești, Curtea de Argeș și Ștefănești prin care le cer, simplu: IGIENIZATI ORAȘELE !

„Ca aleși locali liberali, ne dorim sănatate și bunăstare pentru orașele care ne-au mandatat să le reprezentăm interesele. De aceea, solicităm primarilor din Pitești, Curtea de Argeș și Ștefănești – dat fiind că sunt mandatați tot prin votul cetățenilor – să demareze urgent acțiunea de igienizare a orașelor. De asemenea, la Câmpulung, Topoloveni și Costești, unde a fost efectuată o igienizare, este necesar ca aceasta să fie reluată pentru păstrarea sănătății publice.

Este o măsură eficientă în situația in care Covid-19 este extrem de contagios. O igienizare corespunzătoare a strazilor, trotuarelor, intrarilor în blocuri, etc. poate limita răspândirea virusului!  Prioritatea noastră, sănătatea dumneavoastră!

Semnează consilierii locali liberali din municipii și orașe.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend