spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

GALERIE FOTO Denisa Manelista, înmormântare cu mari absenti dar cu bodyguarzi

Facebook Twitter Google+
GALERIE FOTO Denisa Manelista, înmormântare cu mari absenti dar cu bodyguarzi

Prieteni, foști colegi, oameni care îi știau familia sau o ascultaseră cu drag cântând pe la nunți și cărora le vine greu să creadă că Denisa Manelista s-a stins din viață atât de devreme. Au venit cu toții să-și ia rămas bun de la tânăra răpusă de cancer. Sute de oameni au venit să-și ia rămas bun de la Denisa Răducu, cântăreața care a fost răpusă de cancer la numai 27 de ani. Trupul neînsuflețit al solistei a fost dus în această dimineață în satul ei natal, Ștefănești de Drăgășani, din județul Vâlcea.

În Ștefănești, Valcea,  totul pare să fi încremenit, în așteptarea înmormântării Denisei. Poliția a restricționat traficul pe drumul care duce la casa cu etaj a familiei solistei, iar câțiva bodyguarzi au grijă ca niciun străin să nu pătrundă în curte. După luni de zile în care s-a vorbit numai despre suferința Denisei, familia încearcă să păstreze discreția măcar în ceea ce privește ultimele ore ale tinerei printre cei care au iubit-o cu adevărat.

Marii absenți de la înmormântare sunt însă artiștii cu care Denisa a cântat de-a lungul scurtei, dar foarte apreciatei cariere în domeniul muzicii de petrecere. ”Unde sunt toți artiștii cu care a cântat Denisa? De ce nu au venit la înmormântare?”, se întreabă o femeie din sat.

Chiar înainte ca sicriul cu trupul neînsuflețit al Denisei să fie scos din casă, și-au făcut însă apariția Adi de la Vâlcea, Șușanu și Cristian Rizescu.

Un sobor de cinci preoți a oficiat o scurtă slujbă în casa familiei Denisei Răducu, înainte ca solista să fie condusă pe ultimul drum. În curte, rudele au pregătit pomenile care vor fi oferite pe drumul până la cimitir.

foto: Oana Pascaru

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....