spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

GALERIE FOTO! Am fost acolo si e jale! In buricul târgului, stradǎ lǎsatǎ de izbelişte

Facebook Twitter Google+
GALERIE FOTO! Am fost acolo si e jale! In buricul târgului, stradǎ lǎsatǎ de izbelişte

str episcop ghenade (4)Deşi în zonǎ sunt restaurante, baruri şi cluburi, care plǎtesc impozite serioase, reprezentanţii autoritǎţilor locale au cam trecut pe ultimul loc o stradǎ din Curtea de Argeş, atunci când a venit vorba de reparaţii şi modernizǎri. E vorba de strada Episcop Ghenade, stradǎ ce face legǎtura între Bulevardul Basarabilor şi strada 1 Decembrie, şi, care, aratǎ mai ceva ca dupǎ bombardament.

Situaţia este cu atât mai penibilǎ cu cât pe micuţa arterǎ îşi au sediile şi afacerile mai multe societǎţi comerciale. Un restaurant cu bar şi terasǎ, un club de noaptea şi singura farmacie non stop din urbe.

Gropile şi şanţurile, asfaltul mǎcinat şi bordurile tocate dau impresia de un loc pǎrǎsit pe care, de altfel, majoritatea locuitorilor municipiului îl evitǎ. Nu ştiu însǎ acest lucru turiştii care de câte ori dau cu maşinile în str episcop ghenade (3)gropi se hotǎrǎsc sǎ nu mai vinǎ în veci în oraşul regal.

 

 

 

 

 

 

 

str episcop ghenade (1)

str episcop ghenade (2)

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....