spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Gabriela Firea reacționează! ‘Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială’

Facebook Twitter Google+
Gabriela Firea reacționează! ‘Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială’

Gabriela Firea este cel mai bine plasat politician în cursa pentru preşedinţie, la nivelul încrederii, în cel mai nou sondaj CURS.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se bucură de un grad de favorabilitate de 47%, depăşindu-l cu câteva puncte procentuale pe actualul preşedinte, Klaus Iohannis.

De altfel, mulți membri PSD ar miza pe o candidatură a Gabrielei Firea pentru Cotroceni. Printre aceștia și liderul PSD Slatina, Emil Moţ.

Potrivit acestuia, social-democraţii nu ar trebui să mai piardă timpul cu „experimente şi încercări”, ci să maximizeze cea mai bună variantă, care este, în opinia sa, Gabriela Firea. „Să o convingem să candideze”, a afirmat, joi, primarul Slatinei.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Gabriela Firea nu a negat că ar putea intra în cursa prezidențială, dar s-a rezumat la a spune că va clarifica acest aspect săptămâna viitoare.

„Eu nu am fost certată cu pesediștii sau cu PSD-ul. 100% mă voi implica în campania prezidențială. Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat. Sunt membru PSD și îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale, pe care îl voi susține din tot sufletul.

Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială sau un candidat fără șanse”, a spus Gabriela Firea.

Întrebată dacă are de gând să candideze la alegerile prezidențiale, Gabriela Firea a spus:

„Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ”, a subliniat Firea, informează antena3.ro

Vezi și

Cutremur la ANAF! Guvernul a dat undă verde: Se desființează

Vești mari! Se majorează pensiile

EXCLUSIV Informațiile care răstoarnă știrea momentului! Dezvăluire despre ce se întâmplă cu Liviu Dragnea, în spatele gratiilor

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments