spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Gabriela Firea, despre lipsa autostrăzilor: ‘Dincolo de aceste forme de manifestare, să analizăm ce nu am făcut cu toții bine și nu e vorba de cei care sunt acum la putere’

Facebook Twitter Google+
Gabriela Firea, despre lipsa autostrăzilor: ‘Dincolo de aceste forme de manifestare, să analizăm ce nu am făcut cu toții bine și nu e vorba de cei care sunt acum la putere’

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că lipsa de autostrăzi și infrastructura precară, în general, reprezintă cel mai mare minus al României. 

„Este îndreptățită orice formă de manifestare, chiar și de protest, pentru că avem foarte multe rămâneri în urmă în ceea ce privește infrastructura din țară, din Capitală și din alte orașe. Acesta este principalul nostru minus ca și țară, iar dacă nu recunoaștem acest lucru înseamnă că suntem practic desprinși de realitate”, a declarat, vineri, primarul general Gabriela Firea.

Potrivit edilului, toată clasa politică este responsabilă pentru faptul că Romînia are o infrastructură precară, respectiv foarte puțini kilometri de autostradă.

„Trebuie, în schimb, dincolo de aceste forme de manifestare, să analizăm ce nu am făcut cu toții bine și nu e vorba de cei care sunt acum la putere, ci cei care au condus țara aproape 30 de ani. Nu este partid politic din România, cu excepția unuia nou înființat – toate celelalte s-au succedat la putere. Deci nu pot să vină acum partidele să spună că ele nu au avut guvernarea și că doar un singur partid este vinovat”, a mai declarat Firea.

Edilul mai spune că protestul de vineri, de 15 minute, este unul lăudabil și că trebuie să rămână unul sincer și cetățenesc.

„Eu m-aș bucura să rămână unul cât se poate de cetățenesc, să fie unul cât se poate de sincer, așa cum a debutat, și ar fi totuși un gust amar să profite cineva politic de el. Până la urmă este nemulțumirea noastră, a tuturor, iar că cineva a și format o imagine a acestei nemulțumiri este spre lauda acelei persoane”, a mai declarat Gabriela Firea, informează stiripesurse.ro

Vezi și

Surpriză! Ce avere avea fostul șef DNA care s-a sinucis

EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința leilor lui Nuțu Cămătaru! Ce se întâmplă acum cu animalele

Trădare pentru Traian Băsescu! S-a întâmplat în emisiunea lui Rareș Bogdan

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments