spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Gabriela Firea a luat decizia: Școli ÎNCHISE pe traseul Papei Francisc, în Capitală

Facebook Twitter Google+

Primarul general, Gabriela Firea a convocat vineri, un comandament în vederea organizării primei vizite în Romania a Sanctității Sale Papa Francisc, eveniment care va avea loc in perioada 31 mai – 2 iunie.

Potrivit programului, pe parcursul zilei de 31 mai, Suveranul Pontif va participa la evenimente care vor avea loc in Capitală.

În ceea ce privește serviciile medicale, primarul Gabriela Firea a precizat că există un plan bine stabilit al spitatelor, cu servicii de gardă, iar Direcția de Asistență socială va participa prin unități mobile pentru a oferi apă și ajutor, pentru pelerinii de la București.

Liderul senatorilor UDMR explică suspendarea protocolului cu PSD-ALDE – Care a fost picătura care a umplut paharul

În ceea ce privește unitățile de învățământ, primul general Gabriela Firea a declarat că instituțiile de învățământ care nu sunt direct afectate de traseul oficial de securitate și de organizare cu restricții de trafic,va rămâne la latitudinea membrilor consiliilor de administriție din respectivele instuții, dacă școlile vor fi sau nu închise.

„În ceea ce privește organizarea propriu-zisă pentru zilele de 30 și 31, până pe 2 iunie  în colaborare cu Inspectoratul Școlar General care a discutat cu Federațiile Cadrelor Didactice și asociațiile de părinți, s-a convenit asupra unei soluții agreate de toți cei implicați, că în zilele de 30 și 31 mai, cursurile din grădinițe, școli și licee, de pe traseul principal al suveranului Pontif să fie suspendată, cât și unitățile de învățământ de pe o rază de 1,2 km adiacentă traseului oficial”, a precizat Gabriela Firea, la Antena3.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments