Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Furt spectaculos la Curtea de Arges – Cunoscut patron prădat la miez de noapte

Publicat

in

Un cunoscut om de afaceri din zona Curții de Argeș, Bogdan Enescu, a fost prădat de hoți nopțile trecute. Chiar în noaptea de Sf. Andrei, un individ cu tupeu a spart și furat, chiar din fata casei lui Bogdan Enescu, una din mașinile firmei. Alertata, Politia a acționat rapid și, spre dimineata, au găsit masina abandonata într-o rapa. Hotul a abandonat-o acolo după ce și-a dat seama ca oamenii legii sunt pe urmele lui. Acesta nu a plecat, totuși, cu mana goala, el luând din masina câteva echipamente de comunicație. „Nu imi venea sa cred… Mi-au furat masina chiar din poarta casei. Sunt mulțumit ca Poliția și-a făcut datoria și le mulțumesc pe aceasta cale”, ne-a declarat Bogdan Enescu, patronul Aliflor Invest SRL.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Jandarmii în acțiune ! Bărbați din Băiculești prinși la furat de lemne

Publicat

in

În cursul zilei de ieri, 20.01.2020, o patrulă de jandarmerie din cadrul Detașamentului Curtea de Argeș a desfășurat mai multe acțiuni punctuale pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilelgale precum și a transportului ilegal de material lemnos.

Pe timpul desfășurării acțiunii au depistat, pe raza localității Băiculești, mai mulți bărbați care cărau resturi de material lemnos tăiat anterior. Aceștia au declarat verbal că au tăiat mai mulți arbori pe care i-au transportat la gospodăria unuia dintre ei în același timp indicând și locul din care au sustras materialul lemnos.

Examinând cioatele, care nu prezentau marca specifică, jandarmii împreună cu lucrătorii silvici au stabilit că o cantitate de 13,5 metri cubi de anin negru în valoare de peste 7000 de lei a fost sustrasă din fondul forestier în mod ilegal.

Pentru acest fapt jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional şi din vegetaţia forestieră din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate”, faptă care se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La Mușătești, accident cu doua victime

Publicat

in

In urma cu putin timp un ccident rutier a avut loc în comuna Mușătești. Un autoturism s-a răsturnat dupa ce soferul a pierdut controlul autoturismului. Potrivit primelor informatii sunt posibil 2 victime conștiente.
La fata locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD

FOTO DESCRIPTIV

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend