spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

FUG PROPRIETARII de FANTOMA STAŢIUNII DE SKI!  Terenurile de la Molivişu, vîndute pe nimica toată ! 

Facebook Twitter Google+
FUG PROPRIETARII de FANTOMA STAŢIUNII DE SKI!  Terenurile de la Molivişu, vîndute pe nimica toată ! 

-Mulți dintre cei care vând spun că vor să cumpere teren la Dâmbovicioara, acolo unde va fi prima partie de ski din județ
– Familia Erbasu și alți afaceriști nu mai vor sǎ audǎ de stațiunea imaginarǎ
– Prețurile terenurilor au scǎzut brusc în ultimele luni

Sătui să tot aștepte să se mai miște ceva la controversata stațiune de ski de la Molivişu, ajunsă acum în zona penalului, sătui să vadă cum proiectul care stagneazǎ de ani buni pare a fi sortit definitiv eșecului și convinși că nici în iarna acestui an nu se va skia la Molivisu, mulți dintre proprietarii de terenuri din zonă îsi vând fără regrete terenurile deținute in zonă. Vorbim practic de un cutremur imobiliar la Molivis. Potrivit reprezentanților agenției Klanar Imobiliare, marii proprietari de terenuri din zonă imaginarei stațiuni de ski, au anunțat reducerea la jumǎtate a prețului terenurilor. „Clientii noștri care au terenuri acolo și doreau incǎ sǎ mai cumpere ne-au informat cǎ nu mai vor sǎ investeascǎ și cǎ, din contrǎ, vor sǎ vandǎ proprietǎtile pe care le dețin deja în zonă Molivis. Majoritatea s-au declarat dezamǎgiti de stadiul actual al proiectului stațiunii turistice și cǎ nu vor sǎ riste”, au declarat pentru ziarul nostru agenții de la Klanar Imobiliare, agenție care are în portofoliu mare parte din terenurile din zonă viitoarei pârtii de ski. Potrivit, acestora, doi dintre proprietarii de terenuri care doreau sǎ construiascǎ hoteluri în zonǎ au anunțat cǎ renuntǎ și cǎ vor sǎ vandǎ acum la jumǎtate de preț terenul cumpǎrat în urmǎ cu 6 ani. Alți clienți, nume de afaceriști importanți de la București și chiar strǎini, au redus drastic prețul de vânzare în dorință de a scǎpa cu o pagubǎ cât mai micǎ dupǎ ce, la fel, în anii anteriori investiserǎ în achiziția acestora convinși fiind cǎ zonă va exploda din punct de vedere turistic.

Prima statiune de ski din Argeş va fi la Dâmbovicioara

Suprinzator, sau nu, mulți dintre aceștia spun că au incredere mult mai multă în ceea ce face primarul din Damboviciaoara și că își doresc să investească banii obținuți din vânzarea terenurilor de la Molivisu, acolo. Vorbim de oameni cu nume sonore în afaceri, administrație, politică sau chiar poliție. De ce la Dâmboviciaoara ? Pentru ca, recent, comuna a devenit oficial staţiune turistică de interes naţional. Asta însemnând o creştere sigură a şanselor de atragere de finanţări din fonduri europene iar promovarea acestei zone va putea fi făcută atât la nivel naţional, cât şi european. Mai mult, Dumitru Secăreanu, primarul comunei Dâmbovicioara spune că are deja proiectul unei mici stațiuni de ski și e convins că aici va fi inaugurată prima partie de ski din județul Argeș.”Sunt mândru de ceea ce am realizat , inclusiv în privință proiectului pârtiei de ski. Avem deja proiecte care așteaptă finanțare, avem un proiect prin care Cetatea Orația să devină rapid un reper turistic de maxim atractie pentru români și străini și, mai mult, sperăm să fim primii care inaugurăm o partie de ski adevărată în Argeș, nu una încă nefăcută, cu probleme și amplasată mai mult în zonă de câmpie decât de munte!”, ne-a declarat Dumitru Secăreanu, primarul comunei Dâmbovicioara.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....