spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Frigarui mixte de legume si muschiulet

Facebook Twitter Google+
Frigarui mixte de legume si muschiulet

Frigarui mixte de legume

Ingrediente

  • 600 gr muschiulet de porc
  • 3 buc porumb
  • 3 dovlecei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 300 gr ciuperci mici
  • 5 rosii
  • Boia dulce afumata
  • Sos de soia
  • Curcuma
  • Piper
  • Ulei de masline
Frigarui mixte de legume si muschiulet - imagine 1 mare

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele de marimea ciupercutelor.

Se spala, se curata si se taie legumele in bucati potrivite de aproximativ aceeasi marime cu ciupercile .

Se taie porumbul in rondele de circa 1.5-2 cm grosime.

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu sosul de soia, boiaua dulce afumata, curcuma si piperul proaspat macinat.

O parte din baitul optinut il amestecam cu carnea.

Frigarui mixte de legume si muschiulet - imagine 1 mare

Pe betele de frigarui incepem sa infigem o rondea de porumb, o bucata de carne ,alternam legumele cu carnea iar la capat punem iar o rondea de porumb.

Ungem frigaruiele cu bait.

Frigarui mixte de legume si muschiulet - imagine 1 mare

Se frig frigaruile pe gratar . Ca sa se patrunda mai bine legumele si sa isi pastreze culoarea frumoasa la inceput acoperim frigaruile cu folie de aluminiu. Indepartam apoi folia de aluminiu si gatim frigaruile cat de rumene ne dorim.

Pofta buna!
Frigarui mixte de legume si muschiulet - imagine 1 mare
Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....