Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

FRICILE – EFECTELE NOCIVE pe care le au asupra CALITATII VIETII TALE

Publicat

in

Ai anumite frici, pe care le accepti, considerand ca sunt perfect normale? Simti nevoia unei schimbari in viata ta, dar nu stii ce anume ai putea face pentru a te simti mai bine? Este perfect normal ca fiecare persoana sa aiba anumite temeri si retineri. Atata timp cat ele sunt pentru tine doar o bariera ce te provoaca sa depasesti aceste limite si nu devin fobii, in doze moderate, sunt benefice. Daca ele sunt permanente, pe termen lung iti dauneaza foarte mult, deoarece iti ingradesc dezvoltarea si cunoasterea, mentinandu-te constant la un nivel inferior de evolutie. Nu iti pune singur piedici inspre obtinerea succesului, implinindu-ti visele si realizandu-ti toate planurile.

Iesirea din zona de confort

Iesirea din zona de confort are foarte multe beneficii, deoarece ea te supune unor provocari care te vor forma, oferindu-ti oportunitatea de a invata lucruri noi, avand astfel sansa de a afla alte lucruri care poate nu stii ca iti plac. Aceasta hotarare, are mai multe beneficii, deoarece provocarile au rolul de a te forta sa continui si sa rezolvi situatii diverse, favorizandu-ti o dezvoltare continua pe mai multe planuri. Supunandu-te la cat mai multe situatii, iti vei dezvolta in timp, diverse aptitudini, conturandu-ti o personalitate complexa. Totodata, stilul de viata va fi imbunatatit prin echilibrarea, prin organizarea activitatilor desfasurate. De aceea, este foarte important ca fiecare activitate pe care o desfasori sa isi aiba un timp bine delimitat in agenda ta, evitand astfel un haos general, care va conduce spre o suprasolicitare inutila a corpului si mintii tale.

Multe activitati sunt privite negativ datorita exceptiilor care au deteriorat imaginea activitatii respective sau au sarit pasi, obtinand un rezultat negativ.

Activitati precum Jocurile de Noroc, sunt populare printre persoanele care au avut curajul de a incerca si a persevera prin cunoasterea, invatarea si aplicarea corecta a regulilor. Datorita evolutiei tehnologiei si persuasiunii pe care unii dintre cei mai buni jucatori au avut-o, jocuri precum pariurile sportive, nu se mai bazeaza doar pe noroc, ci pe cunoastere si informare. Deoarece multe astfel de agentii si-au mutat activitatea in mediul online, acceseaza site-ul pentru biletul zilei si afla care sunt cele mai bune sfaturi ale tipserilor profesionisti pentru meciurile de astazi, din orice categorie sportiva te pasioneaza. Pastreaza acest hobby doar ca pe o activitate desfasurata in timpul liber, pe care insa, o poti utiliza ca o sursa suplimentara. Pentru a fi sigur de alegerile pe care urmeaza sa le faci, descopera pronosticurile la pariuri sportive si bazeaza-ti mizele depuse pe informatiile actualizate oferite de casa de pariuri la care ti-ai creat un cont virtual.

Efectele pe termen lung

Desi pe moment, anumite frici iti pot parea banale si nu consideri ca te pot afecta negativ, din contra, protejandu-te excesiv, exista exceptii care nu sunt bazate pe o motivatie buna. In momentul in care dorintele tale sunt estompate, visele pe care le ai, pastrandu-si definitiv statutul de „tel”, ele se vor transforma, in timp, in regrete.

Daca iti doresti ca peste ani, sa fii fericit, excluzand din amintirile tale ”Cum ar fi fost daca..”, asigura-te inca de pe acum, ca realizezi tot ceea ce iti propui, asigurandu-te ca faci orice activitate care te pasioneaza.

Tinde mereu spre mai bine, mai mult, realizand fiecare pas necesar acestui lucru, fara a sta constant ingradit de frici provenite din temeri nefondate. Exista situatii in care fundamentul fricilor depinde de foarte multi factori variabili, realizand poate prea tarziu ca ai stagnat datorita unor actiuni gresite facute de alte persoane.

Trebuie ca mereu sa te concentrezi asupra propriei dezvoltari, alegand mereu cea mai buna varianta existenta pentru tine, avand insa in plan nu doar momentul prezent, ci si viitorul.

Nu iti abandona niciodata planurile pentru ca etapele de realizare sunt grele sau ca drumul este anevoios, luptand pentru telurile tale.

Comenteaza cu profilul de FB

Dezvaluiri

De pe patul de spital, direct în politică! Un român vindecat de COVID-19 se implică în campania electorală

Publicat

in

De

Un român care s-a vindecat de coronavirus anunță că, de pe patul de spital, va intra direct în campania electorală.

Infectat cu coronavirus în Germania, după cum a dezvăluit pe pagina de socializare, Alin Goga s-a refăcut și urmează să fie externat de la Spitalul „Victor Babeș”.

În mod suprinzător, imediat ce va părăsi patul de spital, Goga se va implica în campania electorală locală de la Craiova.

ȘOCUL DE DUMINICĂ!

Mă voi implica, IMEDIAT după ce voi ieși din spital, ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ LOCALĂ DE LA CRAIOVA PENTRU ALEGEREA PRIMARULUI ȘI A CONSILIULUI LOCAL CRAIOVA!
Precizez CĂ NU AM AMBIȚII ȘI NU DORESC SĂ CANDIDEZ PENTRU VREO FUNCȚIE LA CRAIOVA ȘI, ÎN GENERAL, NICIUNDE!
NU MAI AM AMBIȚII DEȘARTE, dar îmi doresc ca orașul în care m-am născut SĂ SE DEZVOLTE AȘA CUM MERITE!
Din spital, am tot gândit și am pregătit un Proiect de dezvoltare amplu pentru Craiova, cu axe de dezvoltare, cu fiecare program clar și termen pentru fiecare proiect care să fie asumat de prietenul și colegul meu din Facultate pe care îl apreciez Lucian Bernd Sauleanu sau de domnul Giugea Nicolae, precum și de ceilalți candidați de dreapta, SĂ UITAȚI ORGOLIILE PENTRU CRAIOVA ȘI SĂ RĂMÂNĂ UNUL SINGUR, care să câștige Primăria Craiovei, căci altfel veți face SIMPLĂ figurație TOȚI, cu complicitatea partidelor politice pe care le reprezentați, tocmai cu cei care TREBUIE și POT fi bătuți!

AM ÎNCREDERE ÎN JUDECATA DOMNIILOR ACESTOR OAMENI DEȘTEPȚI, altfel, am și Planul B!
E o OFERTĂ sinceră, fără compromisuri însă PENTRU CRAIOVA ȘI URGENTĂ!
SUCCES TURUROR ȘI DUMNEZEU SĂ VĂ DEA REPEDE GÂNDUL CEL BUN!”, a dezvăluit, duminică, pe pagina de socializare, unul dintre românii vindecați de COVID-19.

Anunțul făcut de Alin Goga, în luna mai

CA O PRIMĂ CONCLUZIE!

Nu am putut să fiu 007…m-am ales cu un amărât de 37!
Am alergat toata Germania ca să aduc, nu un virus serios, german, ci unul agresiv italian…calabrez sau sicilian!
Normal, nici nu puteam să fac forma „aia” ușoară (că nu eram eu), dar important e că sunt bine și lucrurile se îndreaptă…
Le mulțumesc TUTUROR pentru susținere, a fost impresionant…am primit susținere inclusiv de la dușmani!
Solidaritatea umană e incredibilă!”, scrie Alin Goga, pe Facebook.

Vezi și Aplauze pentru Marcel Vela! Șeful MAI a rezolvat problema în timp-record

Premierul Ludovic Orban, reacție pentru Bugetul.ro: ‘Analizăm’

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

Premierul Ludovic Orban, reacție pentru Bugetul.ro: ‘Analizăm’

Publicat

in

De

După ce medicii au amenințat cu demisia în cazul în care autoritățile decidente nu le vor acorda pensii de urmaș copiilor cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19, Bugetul.ro l-a contactat pe prim-ministrul Ludovic Orban.

Sâmbătă, reporterul Bugetul.ro l-a întrebat pe premierul Orban dacă ia în calcul acordarea unei pensii de urmaș pentru copiii cadrelor medicale decedate în urma infectării cu coronavirus.

Ludovic Orban ne-a spus că Guvernul analizează, în acest moment, luarea unei unei astfel de măsuri.

Analizăm (acordarea unei pensii de urmaș pentru copiii cadrelor medicale decedate din cauza coronavirusului – n.r.)”, a precizat, pentru Bugetul.ro, premierul Orban.

Vezi și EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Medicii au amenințat cu demisia

Într-o scrisoare deschisă adresată autorităților decidente, Alianța Medicilor din România cere pensie de urmaș pentru copiii cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19.
Totodată, Alianța Medicilor subliniază că doctorii nu au nevoie de bani în plus pentru a-și face datoria, făcând referire la anunțul lui Klaus Iohannis privitor la indemnizația lunară de 500 de euro pentru medicii care lucrează împotriva coronavirusului.

Doctorii susțin că, în aceste vremuri, ei au nevoie de echipamente de protecție.

Scrisoare deschisă pentru toți decidenții,

Dacă nu ni se vor da asigurări și o lege clară, potrivit căreia copiii noștri (indiferent de vârsta acestora, aflați la studii sau încă sugari) vor avea asigurată toată viața pensie de urmaș în caz de deces (din cauza COVID-19), ne rezervăm dreptul de a demisiona. Suntem foarte mulți în situația soț-soție care lucrează în domeniul sănatății (medic – medic; asistent – asistent; medic – asistent; asistent – infirmieră și toate celelalte relații posibile).

Nu avem nevoie de bani în plus ca să muncim și să ne facem datoria!

Este revoltător! Avem nevoie de echipamente de protecție, de circuite corecte, de camere de decontaminare la ieșirea din zona roșie și, mai ales, avem dreptul să ne știm copiii la adăpost, în caz de îmbolnăvire.

Echipament corespunzător de protecție înseamnă:

1) Pentru ATI și specialități chirurgicale: mască ffp2/ffp3, viziere, bonetă, PPE, cizme de cauciuc, două perechi de mănuși chirurgicale;

2) Pentru restul personalului din specialitățile medicale: măști ffp2/ ffp3, vizieră, bonetă, halat chirurgical impermeabil, două perechi de mănuși și botoși lungi.

Subliniem că toți cei care lucrăm în spitale, de la portar, brancardier și până la medicii cei mai expuși – ATI-iști, ORL-iști, infectioniști, chirurgi – ne dorim să muncim în condiții de deplină siguranță pentru că, odată infectați, reprezentăm un pericol pentru pacienții noștri, colegi și pentru toți cei cu care venim în contact.

Pericolul de a ne transforma în vectori este mare și un singur infectat în spital ne poate infecta pe toți, iar cei infectați nu pot folosi nimănui, nici măcar celor pe care ar trebui să îi trateze.

Ne întrebăm: rezolvă cei 500 de euro promiși problemele personalului medical? Evident, nu. Ei se adresează unei presupuse nevoi financiare care nu există. Toți am cerut echipamente de protecție, teste, circuite, protocoale și nu am primit decât foarte puțin. Și le cerem nu pentru că ne e teamă pentru noi, ci pentru că odată infectați suntem un pericol, o bombă cu ceas pentru pacienți, pentru colegi și, nu în ultimul rând, pentru familiile noastre. Asta vrem: siguranță pentru toată lumea!

Nu este admisibil să avem protocoale pentru cei decedați și nicio asigurare pentru urmașii personalului din sănătate ce poate fi afectat de pandemie .

Nu suntem datori numai față de pacienți, ci si față de urmașii noștri.

Găsiți soluții viabile pentru ca toți cei ce lucrăm în domeniul sanitar să o putem face protejați, în condiții de siguranță și, dacă se poate, sustineți-ne cu tot ce puteți ca să ne putem trata pacienții și să fim sănătoși!

În cazul în care se va ajunge la primirea celor 500 de euro, fără posibilitate de refuz, donarea lor către o cauză pe care o susținem este de dorit, în contextul în care nu acesta este sprijinul pe care îl solicităm!

Dr. Bogdan Tănase, președinte Alianța Medicilor

Vezi și

 Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Document din interior: Se cere identificarea firmelor de pompe funebre, în vederea coordonării în caz de decese multiple

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend