spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

FOTO VIDEO | Ziarul PROFIT a sărbătorit 13 ani de existenţă la Complexul Casa Lăzăroiu

Facebook Twitter Google+
FOTO VIDEO | Ziarul PROFIT a sărbătorit 13 ani de existenţă la Complexul Casa Lăzăroiu

Aseară, echipa PROFIT si SUPER TV a plecat să petreacă spre munte, la complexul Turistic Casa Lăzaroiu. Motivul a fost unul special: Ziarul PROFIT a împlinit ieri, pe 3 mai, 13 ani de existenţă pe piaţa media. Cum aniversarea noastră coincide, an de an, cu Ziua mondială a libertăţii presei, am ţinut să petrecem în aer liber alături de un grup restrâns de prieteni şi colaboratori.

A fost şi o primă petrecere a celui mai nou trust de presa din Argeş format din aniversatul zilei, Ziarul PROFIT, şi televiziunea SUPER TV. Cum ne ştiţi, am îmbinat utilul cu plăcutul şi,  înainte de startul petrecerii, am pus şi de o emisiune in direct, o ediție specială şi relaxantă a emisiunii Chestiuni Argeșene. A fost şi o mica premieră, in sensul ca, pentru prima dată, cei doi care şi-au unit forţele pentru a oferi argeşenilor o altfel de televiziune,  Iulian Uţă şi Marius Dumitrescu au apărut împreună la o emisiune şi au oferit detalii despre ceea ce înseamnă Super TV.

Startul petrecerii, de la care nu au lipsit muzica bună si delicioasele preperate tradiţionale pregătite de bucătarii de la Casa Lazaroiu, a fost dat imediat după transmisia în direct iar întreaga echipă a chefuit pâna spre miezul nopţii.

Mulţumim, pe aceasta cale, tuturor celor care, pe tot parcursul zilei de ieri, au ţinut să ne transmita sute de mesaje, fie ca au fost cititorii noştri fideli, oameni de afaceri, colegi de presă sau politicieni şi le promitem ca vom continua împreună, aşa cum am facut-o şi in cei 13 ani de la prima apariţie a ziarului PROFIT !

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....