Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

FOTO- VIDEO Mesajul copiilor si parintilor din Curtea de Arges – LASATI-NE TRENUL !

Publicat

in

In fata garii din Curtea de Arges copii au strigat in cor: LASATI-NE TRENUL !

O actiune initiata de PROFIT si la care au participat zeci de copii din oras a sensibilizat CFR
– Conducerea companiei da de inteles ca, dupa ultimele actiuni, nu va inchide traseul Curtea de Arges – Pitesti

In lipsa implicarii autoritatilor locale, a politicienilor locali sau a altor factori decidenti, Ziarul PROFIT a continuat demersul de a mentine in viata traseul feroviar dintre Curtea de Arges si Pitesti, printr-o actiune mai speciala: HAI LA MALL CU TRENUl ! Astfel, in dorinta de promova acest traseu, de a convinge reprezenantii CFR si ai Ministerului Transporturilor de necesitatea acestui traseu feroviar, dar mai ales de a dezvalui copiilor farmecul unei calatorii cu trenul, ziarul nostru a organizat, vineri, o excursie cu trenul pentru copiii din oras. Cu mare bucurie am constatat ca, in doar cateva ore de la anuntul actiunii, numarul de locuri gandite pentru aceasta miniexcurise de promovare se epuizasera deja, asta aratand interesul copiilor, dar si al parintilor, in a pastra ruta Curtea de Arges Pitesti.

Trenul copiilor, o actiune care a sensibilizat CFR

Asa se face ca, vineri, la ora 15;45, peronul garii din Curtea de Arges era animat de zeci de copii, parinti dar si bunici care raspunsesera invitatiei noastre. Inainte de urcarea in tren, copii s-au strans in fata garii si

Copii, parinti si bunici au umplut trenul, alaturi de ziarul PROFIT

au trasmis in cor mesajul lor catre CFR, Minister, dar si catre autoritatile locale si judetete: LASATI-NE TRENUL LA CURTEA DE ARGES ! A urmat o calatorie speciala cu Sageata Albastra iar copii au fost entuziasmati, mai ales ca multi dintre ei nu mai calatorise niciodata cu trenul. La fel de bucurosi au fost si cei care i-au insotit, parinti, bunici dar si noi, cei de la Ziarul PROFIT. Copiii au inspectat trenul, inclusiv cabina conductorului, au facut poze cu cascheta de ceferist in cap, si-au anuntat prietenii pe internet ca sunt intr-un frumos tren. Transmisia live pe facebook facuta de ziarul nostru a fost urmarita

In fata garii din Curtea de Arges copii au strigat in cor: LASATI-NE TRENUL !

In fata garii din Curtea de Arges copii au strigat in cor: LASATI-NE TRENUL !

de peste 8000 de argeseni si indelung comentata, apreciata, dar si una care ne da sperante ca CFR va renunta la decizia de anulare a trenurilor. Ajunsi in gara din Pitesti, copiii au format din nou acel grup compact si, sub privirile admirative a le altor oameni, au strigat din nou in cor: LASATI-NE TRENUL LA CURTEA DE ARGES ! A urmat apoi un mic popas la Mc Donalds dupa care, in siguranta, cu un microbuz pus la dispozitie de ziar, alaturi de parinti si bunici, copiii au mers la Mall-ul din Pitesti unde s-au distrat pe cinste si au vizionat un film. La reintoarcere, dupa un traseu in care s-a cantat si glumit, fiecare a primit dulciuri dar si promisiunea ca vor reveni cu placere intr-o noua calatorie cu trenul.

Vesti bune ! CFR a apreciat actiunea copiilor si da de inteles ca nu va inchide traseul feroviar

Implicarea ziarului nostru alaturi de toti argesenii, cititori fideli, sau nu, in chestiunea inchiderii traseului de cale ferata dintre Curtea de Arges si Pitesti, nu a ramas fara ecou, ba, am putea spune, se dovedeste inca o data ca echipa ziarului isi respecta si isi reprezinta cu adevarat cititorii si ca demersurile noastre sunt intotdeauna luate in seama de factorii responsabili. Astfel, dupa ce saptamana trecuta

Bunicul.... Domnul Soare, pensionar, a tinut sa vine cu nepotii

Bunicul…. Domnul Soare, pensionar, a tinut sa vine cu nepotii

transmisesem pe cai oficiale catre Ministerul Transporturilor si CFR o solicitare din partea ziarului prin care ceream amanarea cu 6 luni a deciziei de inchidere a traseului Pitestei- Curtea de Arges, dar si lista semnaturi generata de petitia online pe care voi ati semnat fara ezitare, alaturi de planul detaliat de eficientizare a rutei feroviare, directorul CFR Calatori Craiova a tinut sa ne felicite. „Am ramas susprinsi de implicarea dumneavoastra, ca ziar, de evaluarea corecta a situatiei, dar ne-a susprins si lista de semnaturi care arata ca argesenii se implica la fel de mult ca dumneavoastra. Din pacate, o spun cu ricurile de rigoare, nu acelasi lucru pot afirma despre autoritatile locale din Curtea de Arges. Am studiat cu atentie planul de eficientizare propus de dumneavoastra, bine ancorat in realitate si, din punctul nostru de vedere, ne-ati convins, insa decizia finala va apartine acum Ministerului Transporturilor. Cel

Si in fata garii din Pitesti, acelasi mesaj al copiilor LASATI-NE TRENUL

Si in fata garii din Pitesti, acelasi mesaj al copiilor LASATI-NE TRENUL

mai probabil si noi, de la CFR, le vom propune o reanalizare a situatiei acestui traseu avand ca motivatie acel plan de eficientizare propus precum si actiunile dumneavoastra”, a transmis ziarului nostru Catalin Mocanu, directorul Regionalei CFR Calatori – Craiova. Dar vestile bune nu se opresc aici. Sambata dimineata, CFR ne-a informat ca apreciaza actiunea comuna a ziarului nostru impreuna cu copiii din oras, parintii si bunicii lor ” Am vizionat si noi filmarea, am urmarit si  apreciat modul in care v-ati implicat si va multumim pentru promovarea acestui traseu. CFR Călători intenţionează să asigure toate rutele pentru care cetăţenii au un interes real de transport, inclusiv cel dintre Pitesti si Curtea de Arges. Dumneavoastra ati demonstrat ca exista interes pentru aceasta ruta feroviara. În perioada imediat următoare suntem interesaţi să avem discuţii cu autorităţile şi insituţiile locale precum primării, şcoli, cât şi cu reprezentanţi din zona privată locală. Este important ca împreună să identificăm şi să luăm măsurile cele mai potrivite pentru a justifica şi din punct de vedere comercial-financiar menţinerea circulaţiei trenurilor de pasageri în zonele cu probleme”, spune conducerea CFR. Asadar, ce mai putem spune ? Noi, ca ziar, ne-am facut datoria si nu ne vom opri aici. Argesenii, in special copiii, si-au facut datoria si nu se vor opri aici. Asteptam ca si autoritatile publice sa se implice, asa cum spune si conducerea CFR. Iar daca nu ati inteles mesajul transmis de copii de pe peronul garii, vi-l reamintim: LASATI-NE TRENUL LA CURTEA DE ARGES !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela a fost în inspecție! Unde s-a dus în control șeful Internelor, după conferința de prsă organizată azi

Publicat

in

De

După ce a făcut publică adoptarea Ordonanței Militare nr. 7, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a mers în control.

Șeful de la Interne a efectuat, sâmbătă, un control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pentru verificarea, la fața locului, a modului în care sunt respectate noile măsuri dispuse prin Ordonanța Militară nr. 7.

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela a efectuat, în această după-amiază, un control de rutină în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pentru verificarea, la fața locului, a modului în care sunt respectate noile măsuri dispuse prin Ordonanța Militară nr.7 din 4 aprilie a.c.

Cu această ocazie, ministrul a constatat că traficul se desfășoară în limite normale, neînregistrându-se timpi mari de așteptare la intrarea în țară pentru traficul de mărfuri dinspre Bulgaria.

Ministrul Marcel Vela, a mulțumit tuturor cadrelor din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Sănătății și din Ministerul Finanțelor Publice, care īși fac datoria cu responsabilitate la frontiera de stat a României”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Vezi și

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Deces în lumea medicinei! Un doctor a pierdut lupta cu coronavirusul!

Publicat

in

De

Medicul Ludmila Caraion, din Republica Moldova, a pierdut lupta cu coronavirusul.

Ludmila Caraion a decedat viner, 3 aprilie 2020, conform unui anunț făcut de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

În memoria regretatei noastre colege de la SAMU Soroca

Pe data de 03.04.2020 s-a stins din viață colega noastră Ludmila Caraion, anul nașterii 27.06.1954, care a activat la SAMU Soroca în calitate de medic de urgență.

Doamna Ludmila a murit răpusă de noul tip de coronavirus COVID-19. Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a pierdut un bun specialist, un medic de categorie superioară, o persoană activă și plină de viață.

Ludmila Caraion a activat în cadrul Serviciului de Urgență din anul 1981. Regretata lasă în urma sa rude, prieteni și colegi îndurerați. Doamna Ludmila a fost un exemplu demn de urmat, mereu era dornică să ajute oamenii.

IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească aduce profunde condoleanțe familiei. Plecarea sa dintre noi lasă un gol, dar şi amintirea unui om despre care s-a vorbit şi se va vorbi numai de bine. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată pe pagina de Facebook a Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Vezi și

EXCLUSIV Sunt vizați toți românii care stau la bloc! Singura condiție cu care administratorul vă poate face public numele la avizier

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend