spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

FOTO VIDEO EXCLUSIV ! Acum ai unde! Se deschide cel mai modern CENTRU COMERCIAL din Curtea de Arges UITE CE LUX

Facebook Twitter Google+
FOTO VIDEO EXCLUSIV ! Acum ai unde! Se deschide cel mai modern CENTRU COMERCIAL din Curtea de Arges UITE CE LUX

– O super galerie comercială gen MALL si un restaurant de lux pentru o nunta de vis

Mult a fost, putin a ramas ! Omul de afaceri Gheorghe Boncea pregateste surpriza verii pentru argeseni: in scurt timp va inaugura oficial cel mai modern centru comercial din Curtea de Arges, Complexul Boncea. Redactorii ziarului nostru au avut privilegiul de a patrunde primii in acest centru comercial, un veritabil mall adaptat ca si dimensiuni orasului nostru. In imaginile si videoclipul de prezentare de mai jos veti vedea ca, in sfarsit, orasul va avea o locatie cu pretentii pentru pretentiosi.

Galeria comerciala – dotari de lux, un veritabil mall

Complexul Boncea este cu totul altceva decat ceea ce ati vazut pana acum in Curtea de Arges si este comparabil cu mall-urile din marile orase. Spatii comerciale care beneficiaza de ultimele facilitati, holuri imense si scari pavate cu marmura si in care abunda inoxul de calitate, iluminat profesional de ultima generatie precum si lifturi si scari rulante ultramoderne. Deja cateva spatii comerciale sunt rezervate iar daca ai o afacere si vrei sa te dezvolti in acest centru comercial, ar fi bine sa te grabesti mai ales ca Gheorgeh Boncea promite preturi imbatabile pe metrul patrat. Buna parte din parter va fi ocupat de un fast food ultramodern dotat cu echipamente profesionale. Daca te grabesti si suni la telefon 0744 559 527, poti viziona spatiul care ti-l doresti chiar azi si il poti avea la un pret special.

Adio nunti inghesuite si cu transpiratie – ACUM AI UNDE, la cel mai modern restaurant din oras

Ai tot sperat la un local unde sa iti organizezi un eveniment de viata de neuitat, in conditii de lux ? Vrei sa ai parte de o nunta de neuitat, un botez sau o reuniune cu colegii la care sa uiti de aglomeratia specifica restaurantelor slab dotate, de caldura si aerul sufocant, de zgomotul infernal sau de teama de a nu gasi un loc unde sa imortalizezi momentele unice din viata ? ACUM AI UNDE ! Complexul Boncea inaugureaza la ultimul etaj cel mai modern restaurant din Curtea de Arges. Totul a fost lucrat cu grija, de la instalatia profesionala de sunet si pana la cea de lumini pe care ai posibilitatea sa o programezi cum vrei, dupa starea sufleteasca sau dupa specificul evenimentului. Astfel, se pot seta 16 combinatii de lumini ambientale care vor intretine atmosfera in intregul restaurant. Accesul in salonul de nunti si alte evenimente se face cu lifturi de ultima generatie dupa ce, in prealabil, treci la parter printr-o sala de primire incredibila. Daca nu vrei sa urci cu liftul o poti face cu scarile rulante. Bucataria restaurantului  este dotata cu echipamente de ultima generatie si este condusa de un maestru bucatar renumit. Aici nu vei avea grija caldurii sau a frigului excesiv pentru ca sala de evenimente este climatizata cu instalatii japoneze oferind conditii optime de confort. Restaurantul este bine organizat, are o capacitate maxima de 500 persoane, este decorat modern iar o serie de candelabre uriase de cristal accentueaza luxul, un lux accesibil oricui, dupa spusele lui Gheorghe Boncea. Acesta are deja 3 programari pentru nunti in anul in curs iar preturile nu sunt mai ridicate de cele practicate de restaurantele care se respecta din Curtea de Arges si Pitesti. Asadar, daca vrei sa ai parte de o nunta de vis sau un alt eveniment cu care sa te mandresti toata viata,  nu mai sta si suna chiar acum la telefon 0744 559 527 pentru a prinde cea mai buna oferta. ” Ca sa imi  mearga bine cu acest nou proiect, am zis ca pentru toate nuntile ce vor fi programate anul acesta sa ofer preturi extrem de accesibile”, spune Gheorghe Boncea.

Asadar, trebuie doar sa suni si sa mergi sa vezi ca si in Curtea de Arges iti poti organiza nunta, botezul sau orice reuniune intr-o locatie de lux la preturi de Curtea de Arges.

Pentru rezervari restaurant pentru nunti si alte evenimente dar si pentru inchiriere de spatii trebuie doar sa suni la nr de telefon 0744 559 527

 

SE DESCHIDE ! Cel mai modern Centru Comercial din Curtea de Arges ! Spatii comerciale cu dotari gen MALL, scari rulante si lifturi de ultima generatie. ATENTIE, aici functioneaza un super salon de evenimente, cel mai frumos restaurant pentru evenimente speciale cu facilitati de ultima generatie.

Posted by Profit Ziarul on 3 Iulie 2017

 

 

GALERIE FOTO click pe foto pentru a mari…

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....