spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

FOTO Uite cum arată Noul Duster Coupe inspirat de BMW X4 – prima imagine publicată de Renault

Facebook Twitter Google+
FOTO Uite cum arată Noul Duster Coupe inspirat de BMW X4 – prima imagine publicată de Renault

Renault a publicat prima fotografie cu viitorul SUV construit pe platforma lui Duster, inspirat din BMW X4. Modelul va fi lansat la Moscova, peste două luni, și va fi vândut, apoi, pe toate piețele lumii. În Europa va fi vândut sub sigla Dacia, conform reprezentanților Renault.
Prima imagine de tip teaser publicată oficial de Renault arată doar o grilă pe care se află logo-ul mărcii franceze, fiind greu perceptibilă silueta mașinii. În ultimele zile au apărut, însă, și unele fotografii – spion, cu un automobil care pare să fie același crossover, camuflat, aflat în teste în Spania.

După cum au declarat anterior reprezentanții Renault, mașina a fost dezvoltată pe platforma Duster, va fi un derivat mai scump al SUV-ului românesc și va ajunge, anul viitor, și pe piețele asiatice, dar construit pe o platformă mai evoluată, CMF B, pe care vor fi dezvoltate și modelele românești viitoare. Potrivit celor de la Renault, SUV-ul va fi adus și în Europa, sub sigla Dacia, dacă analizele vor demonstra că nu va afecta vânzările lui Kadjar, actualul SUV compact al Renault.

„Noul vehicul va fi o adevărată revelație pentru piața rusă de SUV-uri, întărind poziția de lider a Renault, pe acest promițător segment care crește rapid. Lansarea acestui model global va deschide un nou capitol în istoria Renault Rusia și nu numai. Rusia va fi prima țară în care va începe producția și va demara vânzările noului model global. Producția noului crossover va începe la uzina Renault din Moscova, care a fost selectată ca prima facilitate industrială pentru noul SUV global de segment C”, conform Renault. Reamintim că noul șef al uzinei Renault din Moscova este Yves Caracatzanis, care anterior a condus Automobile Dacia, uzina în care se fabrică Duster pentru toată Europa.

2018 – Salon de Moscou – crossover Renault du segment C

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....