spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

FOTO SPECTACULOS! Asa asteapta Mioveniul sărbătorile de iarna!

Facebook Twitter Google+
FOTO SPECTACULOS! Asa asteapta Mioveniul sărbătorile de iarna!

A fost aprins iluminatul festiv în Mioveni
În seara zilei de 5 decembrie, când cei mici își pregătesc ghetuțele pentru a primi daruri de la Moș Nicolae, autotitățile locale le-au făcut acestora încă un cadou – iluminatul festiv și bradul de Crăciun au fost aprinse, marcând astfel începutul sărbătorilor de iarnă.


Aranjamentul din acest an este unul special, cu elemente noi ce împânzesc întregul oraș. Au fost montate diferite forme și modele de candelabre luminoase, cilindri, stele, perdele luminoase, medalioane colorate, figurine sub formă de fulgi de nea și figurine cu simboluri ale sărbătorilor de iarnă, toate menite să ne introducă în atmosfera de sărbătoare.


Începând de la aranjamentul propriu-zis al instalațiilor și ornamentelor montate pe toate arterele principale ale orașului până la spectacolul susținut de artisții Aurel Moldoveanu și Stela Botez, toate au fost apreciate de miile de locuitori prezenți.
Cel care a apăsat butonul prin care s-a dat startul sărbătorilor de iarnă în orașul Mioveni a fost chiar primarul Ion Georgescu ajutat de copii.


Lucrările de montare a rețelei de iluminat festiv au fost realizate de către angajații Serviciului de Iluminat Public din cadrul S.Ed.C. Mioveni, cei care în fiecare an au grijă ca Mioveniul să arate ca un oraș de poveste.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....