spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

FOTO ! Denis si Robert, elevii morti în accidentul de aseara lasă în urmă valuri de durere ! Apar si primele acuze !

Facebook Twitter Google+
FOTO ! Denis si Robert, elevii morti în accidentul de aseara lasă în urmă valuri de durere ! Apar si primele acuze !

– Denis Predoiu abia astepta sa isi serbeze majoratul, dar familia se pregateste acum de inmormantare! Robert Brănescu si-a lasat intre fiarele contorsionate toate visele unui tanar de 18 ani

Aşa cum v-am relatat permanent,  un accident cumplit a avut loc aseară în comuna Schitu-Goleşti. Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Godeni s-a urcat la volan deşi nu avea permis de conducere. Potrivit apropiatilor parintii i-ar fi luat chiar ieri maşina. A luat cu el şi alţi doi prieteni, pe Robert Branescu şi pe Denis Predoiu, ambii aflati la varsta majoratului. În timp ce se plimbau cu maşina un autobuz le-a ieşit în faţă şi au intrat cu maşina direct în el. Accidentul s-a petrecut noaptea trecuta pe drumul dintre Pitesti si Brasov, in localitatea Schitu Golesti. In masina inmatriculta provizoriu care ajuns un morman de fiare se aflau cei trei tineri, unul de 17, ceilalti doi de 18 ani. Desi soferul nu avea permis acesta i-a invitat pe cei doi prieteni, Robert Branescu şi pe Denis Predoi,  si a pornit intr-o cursa nebuneasca in miez de noapte. Tragedia s-a produs iar Robert Branescu şi pe Denis Predoiu, doi tineri aflati la varsta majoratului au murit lasand in urma rauri de lacrimi.

E un soc pentru noi toti. O sa ramaneti in sufletele noastre vesnic cum erati: doi baieti care nu trebuia sa plece acum, nu asa devreme. Mai ales tu, Denis, cu planurile tale pentru majorat, mai ales ca mai aveai putin si implineai varsta de 18 ani, deveneai major … De acolo de sus sa ne vegheati si pe noi, sa ne feriti de rau, sa fiti doi ingeri in paza noastra. Robert Branescu , Denis Predoiu”, este unul dintre mesajele postate pe Facebook de prietenii celor doi tineri care au murit seara trecuta la Schitu Golesti”, este unul dintre sutele de mesaje postate de azi noapte in spatiul vritual.

De remarcat ca tot pe facebook au aparut si primele acuzatii. De exemplu, o tanara din Campulung ii acuza pe parintii soferului de inconstienta criminala: ” Cum ati putut incredinta o masina propriului copil desi stiati bine ca nu are permis si nici experiente „, spune tanara.

De precizat ca Politia a demarat o ampla ancheta in acest caz.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....