Conecteaza-te cu noi

Campulung

FOTO ! Denis si Robert, elevii morti în accidentul de aseara lasă în urmă valuri de durere ! Apar si primele acuze !

Publicat

in

– Denis Predoiu abia astepta sa isi serbeze majoratul, dar familia se pregateste acum de inmormantare! Robert Brănescu si-a lasat intre fiarele contorsionate toate visele unui tanar de 18 ani

Aşa cum v-am relatat permanent,  un accident cumplit a avut loc aseară în comuna Schitu-Goleşti. Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Godeni s-a urcat la volan deşi nu avea permis de conducere. Potrivit apropiatilor parintii i-ar fi luat chiar ieri maşina. A luat cu el şi alţi doi prieteni, pe Robert Branescu şi pe Denis Predoiu, ambii aflati la varsta majoratului. În timp ce se plimbau cu maşina un autobuz le-a ieşit în faţă şi au intrat cu maşina direct în el. Accidentul s-a petrecut noaptea trecuta pe drumul dintre Pitesti si Brasov, in localitatea Schitu Golesti. In masina inmatriculta provizoriu care ajuns un morman de fiare se aflau cei trei tineri, unul de 17, ceilalti doi de 18 ani. Desi soferul nu avea permis acesta i-a invitat pe cei doi prieteni, Robert Branescu şi pe Denis Predoi,  si a pornit intr-o cursa nebuneasca in miez de noapte. Tragedia s-a produs iar Robert Branescu şi pe Denis Predoiu, doi tineri aflati la varsta majoratului au murit lasand in urma rauri de lacrimi.

E un soc pentru noi toti. O sa ramaneti in sufletele noastre vesnic cum erati: doi baieti care nu trebuia sa plece acum, nu asa devreme. Mai ales tu, Denis, cu planurile tale pentru majorat, mai ales ca mai aveai putin si implineai varsta de 18 ani, deveneai major … De acolo de sus sa ne vegheati si pe noi, sa ne feriti de rau, sa fiti doi ingeri in paza noastra. Robert Branescu , Denis Predoiu”, este unul dintre mesajele postate pe Facebook de prietenii celor doi tineri care au murit seara trecuta la Schitu Golesti”, este unul dintre sutele de mesaje postate de azi noapte in spatiul vritual.

De remarcat ca tot pe facebook au aparut si primele acuzatii. De exemplu, o tanara din Campulung ii acuza pe parintii soferului de inconstienta criminala: ” Cum ati putut incredinta o masina propriului copil desi stiati bine ca nu are permis si nici experiente „, spune tanara.

De precizat ca Politia a demarat o ampla ancheta in acest caz.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – PREFECTUL de ARGEȘ: “Localitatea Godeni este practic închisă!

Publicat

in

De

Prefectul Argeșului, Emanuel Soare, a fost prezent in aceasta dimineata la Campulung si anunță a fost evidențiat faptul că cetățenii trebuie să poarte măști de protecție în locurile aglomerate, împreună cu solicitarea de a se închide localitățile Godeni și Bughea de Jos. “În acest moment, localitatea Godeni este închisă, în fapt, prin existența, de astăzi, a patru echipaje permanente de poliție, la toate intrările/ieșirile din localitate. Toate persoanele care părăsesc gospodăriile sunt verificate” a spus Emanuel Soare

Prefectul Emanuel Soare despre situațiile de la Câmpulung și Godeni

Publicată de Ioana Claudia Ştefan pe Luni, 6 aprilie 2020

La Godeni, s-a stabilit faptul că se va verifica, cu o mai mare strictețe, respectarea măsurilor de izolare la domiciliu, s-a limitat programul de activitate al magazinelor, s-a stabilit obligativitatea purtării măștilor de protecție, dezinfectarea periodică a străzilor și a zonelor de intrare a instituțiilor publice.

Prefectul Emanuel Soare nu comentează deciziile de mai sus, dar a dispus o serie de măsuri care să împiedice răspândirea virusului COVID-19 în nordul județului. Astfel, s-a luat decizia ca circulația persoanelor prin localitatea Godeni să fie controlată foarte strict. În plus, jandarmii vor controla cu mare atenție respectarea ordonanțelor militare în municipiul Câmpulung.

“În acest moment, localitatea Godeni este închisă, în fapt, prin existența, de astăzi, a patru echipaje permanente de poliție, la toate intrările/ieșirile din localitate. Toate persoanele care părăsesc gospodăriile sunt verificate, pentru a vedea dacă motivele deplasării sunt conforme ordonanțelor militare în vigoare. În caz contrar, persoanele nu sunt lăsate să se deplaseze, sunt amendate și întoarse în gospodăria proprie. Nu se permit excepții și nici abateri.
Impunerea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID 19 în Câmpulung se va realiza cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, începând cu data de 07.04.2020.

Insist asupra înțelegerii faptului că fiecare locuitor al Argeșului este responsabil pentru modul în care înțelege să respecte regulile stabilite prin ordonanțele de urgență, iar cetățenii care s-au întors din străinătate în această perioadă trebuie să înțeleagă că legile și regulile nu sunt opționale, ci obligatorii pentru toți”- a transmis prefectul Emanuel Soare

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ZECI DE MEDICI și ASISTENȚI DETAȘAȚI LA SPITALELE DIN MIOVENI și CÂMPULUNG – VEZI LISTA COMPLETA

Publicat

in

De

Instituția Prefectului Argeș informează că se vor face delegări și detașări ale personalului medical din județ, pentru asigurarea asistenței medicale de care au nevoie pacienții COVID-19. Astfel, conform ordinului șefului DSU, Raed Arafat, din 3 aprilie 2020, au fost dispuse detașări spre Spitalul Orășenesc Mioveni și spre Spitalul Municipal Câmpulung. În plus, la Spitalul Județean de Urgență se vor face delegări între secții.

Detașările și delegările operate sunt următoarele:

De la Spitalul Județean de Urgență către Spitalul Orășenesc Mioveni:

-un medic primar boli infecțioase;
-3 medici specialiști boli infecțioase;
-un medic primar ATI;
-3 medici specialiști ATI;
-15 asistenți medicali boli infecțioase;
-un medic primar pneumologie;
-10 asistenți medicali ATI;
-un asistent medical radiologie și imagistică medicală.

Către Spitalul Municipal Câmpulung:

-2 medici medicină internă de la Spitalul Județean de Urgență;
-un medic specialist ATI de la Spitalul Costești;
-2 medici primari medicină generală de la cabinetele școlare din Pitești;
-un medic primar medicină de familie;
-un medic epidemiolog de la Spitalul Mioveni;

Personal delegat în cadrul aceleiași unități:

-2 medici de medicină internă și unul de pneumologie vor fi detașați la secția Boli Infecțioase, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești;
-2 medici de medicină internă vor fi detașați la secția Boli Infecțioase în cadrul Spitalului Mioveni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend