Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Florian Coldea a recunoscut: ‘Chiar el a zis: statul paralel! Am și martori’

Publicat

in

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), ar fi zis cu gura lui că există „statul paralel”

Dezvăluirea a fost făcută de Octavian Hoandră, la Realitatea TV.

La începutul acestei săptămâni, Hoandră s-a întâlnit cu Florian Coldea, fost șef SRI.„Vreau să vă fac o destăinuire. Luni, săptămâna aceasta, m-am întâlnit și eu cu statul paralel, cu domnul Florian Coldea. Am avut și martori. Eram la Aeroportul Băneasa. Statul paralel a fost civilizat. M-a invitat la masă, am stat jos, am vorbit”, a relatat Octavian Hoandră la Realitatea TV în emisiunea pe care o realizează.

Întrebat dacă nu i-a propus să preia șefia USR, Octavian Hoandră a zis amuzat fiind: „Băi, nu! Am fost distrus. Era să greșesc și avionul. Dar trebuie să fiu cinstit și să spun că a fost de o prestanță și o eleganță foarte bună. Chiar el a zis: statul paralel! Am și martori”.

Vezi și

Alertă în cazul Caracal! A fost găsită

Cazul Caracal, în aer! Dezvăluire nucleară: Ce a ajuns, în realitate, la FBI

EXCLUSIV Firmele înființate de Dan Barna și Dragoș Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Angela Merkel afirmă că Germania trebuie să-și amintească crimele nazismului

Publicat

in

De

Cancelarul Angela Merkel a afirmat, în urma primei vizite făcute la Auschwitz, că Germania are resposanbilitatea să-și amintească crimele nazismului, conform BBC .

Această spune că această responsabilitate „face parte din identitatea noastră națională”. Vizita sa la Auschwitz vine în contextul aniversării celor 75 de ani de la eliberarea lagărului, dar și în perspectiva renașterii unui curent anti semit în Germania. Cancelarul Merkel a fost însoțită în vizită să de pătre premierul polonez Mateusz Morawiecki, precum și de un supraviețuitor al lagărului, în vârstă de 87 de ani, Stanislaw Bartnikowski.

Angela Merkel a trecut prin cunoscutele porți inscripționate „Arbeit macht frei” ( Muncă te eliberează), și a ținut un minut de reculegere la așa-numitul Zid Negru, unde mii de prozonieri au fost executați. Apoi, în lagărul de la Birkenau, Merkel a ținut un discurs în care și-a exprimat regretul față de cele întâmplate în lagărul morții.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Salariații ROMATSA în pericol!

Publicat

in

De

Din cauza blocării conturior de către cei doi frații Micula, ROMATSA este pe punctul să rămână fără resurse financiare începând cu data de 15 decembrie.

Conform economica.net, s-a ajuns în această situație după ce, conturile companiei sunt blocate ca urmare a datoriei de 400 de milioane de euro a Statului Român către Frații Micula. Practic, Compania responsabilă de dirijarea aviaonelor NU mai primește – de mai multe luni – contravaloarea serviciilor de trafic Aerian de la EuroControl           (Organizația Europeană pentru Siguranța Navigării Aeriene) iar fondurile mai ajung pentru aproximativ o săptămână, conform sursei citate.
Oamenii de afaceri Ioan și Viorel Micula continuă să execute statul român, în condițiile în care pe rolul Curții de Justiție a UE încă se mai dezbate dacă România a procedat corect atunci când a decis să pună în aplicare o decizie a Curții de Arbitraj de la Washington care o obliga la plata a aproximativ 84,5 milioane de euro plus penalități și dobânzi. La Tribunalul UE, oamenii de afaceri au avut câștig de cauză.

Vezi și:

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend