Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

FLAGRANT CU DROGURI! PERCHEZIȚII LA UN CUNOSCUT CLUB DE NOAPTE DIN CURTEA DE ARGES, PATRONI RETINUTI

Publicat

in

A fost agitație maxima în această seară la Curtea de Argeș, pe strada Lascar Catargiu, la localul de lângă atelierul de geamuri și termopan. Mascații au efectuat percheziții au avut loc la traficanți de canabis din Curtea de Argeș. Vizate sunt trei persoane care au și fost incatusate,  tatăl și cei doi copii ai săi (frate și soră). Potrivit primelor informații, se pare că cei trei sunt bănuiți ca ar facilita distribuția de droguri în clubul de noapte pe care îl patronează. Surse judiciare au dezvăluit ca cei trei erau monitorizați de ceva vreme iar astăzi a fost organizat un flagrant cu un ofițer sub acoperire. Drogurile erau aduse din Austria, spun surse judiciare,, printr-un intermediar grec, fiind cumpărat canabis in valoare 17.000 euro.

Cei trei au fost retinuti și duși la poliție pentru audieri iar perchezițiile au continuat și la locuințele suspecților.

Acțiunea a fost organizată de BCCOA, realizata  cu sprijinul serviciilor specializate din cadrul IGPR (DOS-BOS) si al Jandarmeriei.

Revenim cu detalii..

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Zeci de mii de elevi vizați- Monica Anisie a făcut anunțul!

Publicat

in

De

Ministrul Educației, a făcut marele anunț care vizează zeci de mii de elevi. Aceștia vor avea parte de o mare facilitate, începând cu anul școlar 2020-2021. 

Ministerul Educației anunță că elevilor li se va deconta transportul, începând cu anul școlar 2020-2021, când vor putea circula gratuit pe baza carnetului de elev.

Ministerele care sunt implicate în acest demers vor elabora un act normativ.

Monica Anisie a avut, luni, o întâlnire de lucru pe tema asigurării transportului elevilor școlarizați în altă localitate decât cea de domiciliu. La discuție au participat Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Ionel Scrioșteanu, secretar de stat, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, însoțiți de echipele tehnice, precum și reprezentanți ai Consiliului Național al Elevilor și ai Asociației Elevilor din Constanța, notează antena3.ro.

Vezi și:

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

Vești mari! Mai multe zile libere pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raluca Turcan: ‘există un risc ca propriul nostru candidat să nu câștige’

Publicat

in

De

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni seara, că Primăria Capitalei poate fi câștigată de către candidatul PNL, având în vedere încrederea de care, spune aceasta, se bucură partidul în rândul bucureștenilor.

„Noi, în momentul de faţă, plecăm de la premisa, la oamenii pe care îi avem în partid, că vom avea candidatul la Primăria Capitalei din partea PNL. Am indus ideea că noi o să avem un candidat foarte bun. (…) Eu în continuare cred că, la încrederea de care se bucură PNL în Bucureşti, cu candidaţii pe care îi avem, noi putem câştiga Primăria Capitalei cu PNL”, a spus Turcan, la Realitatea Plus.

Ea a afirmat că există posibilitatea unor discuţii „mai aplicate” cu celelalte forţe de dreapta pe tema candidatului la Primăria Capitalei doar dacă alegerea primarilor nu va putea fi făcută în două tururi de scrutin sau dacă sondajele vor arăta că există riscul ca reprezentantul PNL să nu câştige această competiţie.

„Dacă vom vedea din analize, din sondaje că există un risc ca propriul nostru candidat să nu câştige această competiţie, ceea ce eu nu cred, nu ignorăm, pentru că aici intervine partea de responsabilitate politică. (…) Dacă, prin absurd, s-ar rămâne la alegerea primarilor într-un singur tur, atunci, da, cred că discuţiile trebuie să fie un pic mai aplicate”, a susţinut Turcan, potrivit Agerpres.

Vezi și:

SURSE Începe marea curățenie, după ce apropiata lui Liviu Dragnea a pierdut șefia

Ies la iveală detalii incendiare! Șeful Serviciului de Pază și Protecție, cunoscutul general Lucian Pahonțu, ar reveni pe scena politică

Vești mari! Mai multe zile libere pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend