spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Flacăra lui Manu a topit pârtia de la Molivişu! Argeşul a ajuns de râsul României: niciun metru de pârtie de ski în 7 ani 

Facebook Twitter Google+
Flacăra lui Manu a topit pârtia de la Molivişu! Argeşul a ajuns de râsul României: niciun metru de pârtie de ski în 7 ani 

– Telegondole si echipamente de multe milioane de euro au început să ruginească abandonate prin curţile de la Arefu

”€În calitate de membri în ADI Molivișu și de reprezentanți ai județului Argeș, vom face o analiză serioasă, în urma anchetei organelor în drept, respectiv Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș și Inspectotratului Teritorial de Regim Silvic și de Vânătoare. După elucidarea suspiciunilor, Consiliul Județean Argeș va aloca sumele necesare, care în acest moment sunt prevăzute și asumate, astfel încât pârtia de schi Molivișu să poată fi funcțională în sezonul următor” declara, în primavara anului 2017, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.

De atunci a mai trecut o iarnă şi bate la uşă o alta! Promisiunile lui Manu, promisiunile PSD s-au topit precum zăpada dovedindu-se simple minciuni. Între timp Argeşul rămâne de râsul ţării, fiind singurul judeţ din Romînia cu o imensa si generoasa zonă montană dar fără un metru de partie de ski sau cu o imitaţie de statiune montană.

Un proiect care arată lipsa de viziune si incompetenta autorităţilor PSD din Argeş

Ăsta este rezultatul unui proiect grandios, gandit si aplicat in stil romanesc în urmă căruia Argeşul ar trebui să intre in manualele de turism la capitolul: “asa nu”. Tot la capitolul rezultate sa amintim faptul ca mai multe primarii s-au ingropat in datorii visând sa construiasca o statiune de ski, iar echipamente si instalatii de milioane cumpărate din Austria au ajuns loc de urinat pentru cainii din Arefu. Dacă privim in oglindă datele unui proiect majestuos si relitatea de pe teren nu putem spune decât că avem de-a face cu un eşec ruşinos al pesediştilor care s-au perindat la cârma judeţului în ultimul deceniu. Lansat în urmă cu șase ani și finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, controversatul proiect pentru construirea unei pârtii de schi în comuna argeșeană Molivișu a ratat lamentabil termenul de finalizare din decembrie 2015 și, ulterior, a pierdut integral finanțarea europeană. De parcă eşecul nu era destul de ruţinos, proiectul a intrat și în atenția procurorilor, pe fondul unor defrișări considerate ilegale și a unor împroprietăriri dubioase. Aşa se face că pentru a ocoli „treaba” procurorilor, cei de la ADI Molivisu, de comun acord cu Consiliul Judeţean Argeş, au creionat un nou traseu al partiei dar şi o noua strategie de realizare. Din păcate, şi această variantă s-a transformat in eşec lamentabil şi acum, in prag de sezon de iarnă, nici partie nu avem, nici agitaţie în zonă nu este, măcar ca un semn ca s-ar mai face ceva acolo, şi nici măcar Manu nu ne mai minte frumos, ocupat fiind cu plimbarea flăcării peste tot in judeţ !
DATE ESENŢIALE DESPRE MOLIVISU ÎN PERIOADA DAN MANU LA ŞEFIA CJ ARGEŞ
– Actuala conducere a Consiliului Județean Argeș a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Curții de Argeș și Garda Forestieră Ploiești, în baza unor suspiciuni privind derularea cu încălcarea legii a proiectului stațiunii de schi.
– Garda Forestieră Ploiești a confirmat că tăierile de arbori în zonă s-au făcut ilegal.
– Instalația de schi adusă din Austria, pentru care s-au cheltuit peste 21 de milioane de lei, ruginește sub cerul liber.
– Consiliul Județean Argeș promite continuarea proiectului pe cont propriu, odată ce se vor clarifica aspectele legale.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....