spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Fiul lui Radu Mazăre iese la rampă! Detalii uluitoare despre tatăl său

Facebook Twitter Google+
Fiul lui Radu Mazăre iese la rampă! Detalii uluitoare despre tatăl său

Radu Mazăre a devenit, în aceste zile unul dintre cei mai mediatizați politicieni ai momentului. Fiul său a făcut dezvăluiri incredibile despre tatăl său.

Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, a dat detalii despre tatăl său într-un interviu acordat pentru Acces direct. El a vorbit despre relația avută cu fostul edil.

„Mai exigent tot timpul a fost tatăl meu pentru că el a făcut o școală militară și atunci și-a dorit să impregreneze acest mod de viață și asupra mea. Îmi aduc aminte că aveam 16 ani și a aflat tata că am fost într-un club de noapte și beam mai multe shot-uri cu prietenii. A doua zi, m-a sunat și mi-a zis de mâine vreau să te văd pe lac în fiecare dimineață. Nu mi-am dat seama la ce se referă, voia să mă duc la un club sportiv de caiac și să fac antrenamente să mă pregătesc pentru lotul olimpic, restul de jumătate de vară s-a dus. Tot timpul m-a redicționat către chestii constructive”, a povestit fiul lui Radu Mazăre, citat de Capital.

El a continuat destăinuirile.

„Tatăl meu mi-a spus aşa, pe banii tăi faci ce vrei. La 16 ani m-am apucat să muncesc. Tot timpul era o muncă de convingere și de lămurire. Sporturile, lucrurile astea le-am moștenit de la tată că și lui îi place să călătorească și să cunoască noi mentalități, am fost în peste 40 de țări. Noi am fost modești, am călătorit la economy class. Nu ne plăcea să mergem într-un resort de 5 stele.”, a povestit Răducu Mazăre, într-un interviu pentru Acces direct, din data de 20 noiembrie 2018.

Citește și:

Liviu Dragnea face o nouă promisiune! Mii de români vor primi mai mulți bani

Detalii noi! A apărut ultima noutate despre tichetele de masă

Vești pentru șoferi! Uniunea Europeană impune o serie de reguli noi

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments