spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Firul tragediei povestit de familie ! Cum a murit Fabian, tânarul de doar 16 ani din Curtea de Argeş

Facebook Twitter Google+
Firul tragediei povestit de familie ! Cum a murit Fabian, tânarul de doar 16 ani din Curtea de Argeş

În urma cu putin timp s-au incheiat primele audieri la Politia Curtea de Argeş, in ancheta privind nefericitul eveniment din  această dimineaţă, in urma căruia un adolescent de 16 ani a murit după ce s-a înecat în lacul de acumulare de lângă Lidl Curtea de Argeș. Contrar primelor informaţii, lucrurile au stat cu totul altfel, fapt confirmat in urma cu putin timp pentru ziarul nostru atat de sora lui Fabian, tanarul decedat, cat si de Politie.

Astfel, potrivit membrilor familiei băiatului mort, la petrecerea de majorat la care Fabian a petrecut nu a participat si sora lui. Aceasta inca se afla la serviciu, la un cunoscut Pub situat pe bulevard. Nici nu isi incheiase tura ca a aflat ca fratele sau plecase de la majorat cu alti prieteni si au vrut sa se intalneasca pentru a merge impreuna acasa. La momentul cand a ajuns la barajul de la Marina, fata a constatat ca fratele sau se certa cu prietenii care il insoteau. A intervenit sa ii domoleasca si s-a interpus, efectiv, intre fratele sau si cei doi amici ca să calmeze spiritele. Datorita agitatiei, atat ea cat si fratele sau Fabian dar si unul din prieteni au alunecat in lac. Fata a reusit sa iasa si sa se salveze, iar, la scurt timp, si baiatul de 19 ani. Din păcate Fabian a fost inghitit rapid de apa, mai ales ca nu stia sa inoate.  Sositi la fata locului, pompierii au lansat barca la apă si l-au căutat pe tânărul de 16 ani. După circa un sfert de oră și l-au găsit inconștient si l-au adus la mal, acolo unde medicii au inceput manevrele de resuscitare. Din păcate, după 50 minute de eforturi ale medicilor de a-l readuce la viaţă, tânărul a fost declarat decedat.

Adolescentul mort împlinise 16 ani in urma cu o săptămână.  Si-a serbat ziua chiar in Pub-ul unde luicreaza sora alaturi de prieteni si familie.

Dumnezeu să-l odinească !

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....