Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Firme specializate vor negocia angajarea zilierilor, durata permisă de muncă pentru aceștia va fi dublată

Publicat

in

Firme specializate, care vor avea statut de ”agenții de mediere între cererea și oferta de muncă zilieră”, se vor ocupa de recrutarea angajaților zilieri pentru angajatori. Noile agenții vor percepe comision doar firmelor angajatoare, dar durata de muncă a tuturor zilierilor recrutați astfel va fi dublată, de la 90 la 180 de zile, este decizia finală de astăzi a Parlamentului.
Firme specializate vor negocia angajarea zilierilor, durata permisă de muncă pentru aceștia va fi dublată

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Dan Petrescu: Tot mai sper că se răzgândeşte Culio, unu la sută

Publicat

in

De

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că încă speră că Juan Culio se va răzgândi şi nu va mai pleca de la CFR Cluj.

“Tot mai sper că se răzgândeşte Culio. Culio nu se lasă de fotbal, merge în Argentina să joace fotbal. El pleacă de la CFR din motive personale, familiale, dar nu se lasă. Eu încă mai sper, unu la sută, poate reuşesc să-l întorc. Vrea să mai joace, cel puţin până în vară. După care să ia carnetul de antrenor şi să vină antrenorul meu secund, dar nu ştiu dacă va fi posibil. Dacă ca jucător nu poţi să pleci de acasă, ca antrenor e şi mai greu. Eu încă mai sper ca el să se întoarcă. În opinia mea, este cel mai bun străin care a fost vreodată la CFR. E un jucător care-şi dă viaţa. El a venit să joace fotbal, cu inima, cu sufletul”, a spus Petrescu.

CFR Cluj a anunţat, sâmbătă, că mijlocaşul Juan Emmanuel Culio pleacă de la gruparea campioană, din motive personale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

Publicat

in

De

Ludovic Orban a afirmat că Guvernul va alege varianta asumării răspunderii Guvernului pe Legea bugetului de stat, în cazul în care Executivul ca constata că există un pericol de a tergiversa dezbaterea și adoptarea. Premierul a mai spus că Legea bugetului trebuie adoptată până la finalul anului.

„Principalul nostru obiectiv e acela de a reuși adoptarea Legii bugetului de stat și Legea bugetului asigurărilor sociale până la finele acestui an. România are nevoie de buget. Noi nu putem accepta ca PSD să amânăm până în februarie, martie. Fiecare român trebuie să știe clar, în funcție de legea bugetului de stat, la ce să se aștepte. Fiecare companie trebuie să știe la ce să se aștepte, care e cadrul fiscal, cadrul bugetar, care sunt indicatorii economici. E absolut necesar pentru că orice companie trebuie să aibă aceste informații pentru a-și adapta activitatea. Pentru fiecare autoritate locală e vitală adoptarea bugetului până la finalul anului, ca să își poată adopta propriul buget și să înceapă noile investiții în funcție de bugetul pe 2020. E necesară adoptarea. Dacă se poate pe calea dezbaterii parlamentare, mergem pe calea dezbaterii”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Digi 24, întrebat dacă Executivul își va asuma răspunderea le Legea bugetului, potrivit Mediafax.

Șeful Executivului a mai spus că Guvernul va evalua situația la nivelul Parlamentului și apoi va lua o decizie privind forma în care va fi adoptată Legea bugetului de stat pe anul viitor.

„Dacă vom consta că există pericol al tergiversării, există și această variantă de angajare a răspunderii. Vom face o evaluare a situației la nivelul Parlamentului, a potențialului de Opoziție al PSD și la potențialul de denaturare a bugetului statului pe care îl are PSD. Dacă mergem pe angajarea răspunderii, așa cum am anunțat și am și făcut pe prima angajare de răspundere, fiecare parlamentar, grup politic are posibilitatea de a depune amendamente, urmând ca Guvernul să le analizeze și să le respingă sau să le adopte”, a concluzionat Orban.

Marcel Ciolacu a precizat că partidul nu exclude varianta depunerii unei moțiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului PNL până la finalul anului, în cazul în care Executivul își va asuma răspunderea pe Legea bugetului de stat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend