spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Fii precaut la gestionarea banilor tăi – tranzacționarea

Facebook Twitter Google+
Fii precaut la gestionarea banilor tăi – tranzacționarea

Dacă nu vrei să ai un lung șir de tranzacții care să fie neprofitabile și să-ți afecteze contul, ar trebui să fii atent la gestionarea banilor. Prin acest lucru, ar trebui să începi să tranzacționezi, să stabilești un mare procent al depozitului tău bancar și să-l investești. Ideal, acest procent trebuie neapărat să fie scăzut. Comercianții care sunt mai puțin experimentați stabilesc acest procent la 2%. Comercianții care sunt considerați mai experimentați aleg, de obicei, să tranzacționeze cu cifre de la 4% la 5% din contul lor. Nu este ca și cum ai contracta un credit rapid, este mai degrabă o investiție la un procent scăzut.

Dacă tranzacțiile tale devin neprofitabile pe un termen mai lung, ar trebui să devii atent, să te oprești atunci când trebuie și să nu-ți pierzi toată suma pe care o ai în cont. În cazul în care tranzacțiile tale devin profitabile, contul tău devine și el substanțial imediat, dar trebuie să capeți încredere. Brokerii nu oferă opțiuni ieftine. De multe ori, suma minimă crește considerabil și este inaccesibil pentru începători și astfel, trebuie să pulsezi.

Cum să te retragi? Trebuie să deschizi platforma de tranzacționare și să fii pregătit să tranzacționezi, însă vei vedea prețuri la întâmplare. Dacă nu se întâmplă nimic interesant, înseamnă că nu este nicio oportunitate semnificativă de tranzacționare. Ce vei face? Te vei uita în mod impasibil la ecran sau vei părăsi platforma? Dacă nu apare nicio oportunitate de a tranzacționa, trebuie să renunți, pentru moment, să mai tranzacționezi.

În acest caz, este bine să renunți și să încerci mai târziu. Poți să aștepți și, în același timp, să cercetezi piața. Nu tranzacționa imediat și așteaptă. Important este să alegi tranzacții profitabile și să nu tranzacționezi cu scopul de a te juca cu banii. Dacă îți dorești să poți învârti bani, este mai bine să vizitezi și să joci în cel mai apropiat casino.

Trebuie să știi foarte bine ce dorești să tranzacționezi. Se greșește, de obicei, prin lipsa de organizare, mai ales la începători. Persoana care tranzacționează are în vedere grafice și combinații, de la unul la altul, fără a avea o țintă anume. Mai mult, piața va fi inaccesibilă. Acesta este un drum spre eșec.

Dacă ai dorința să tranzacționezi, este important să fii foarte sigur în ceea ce privește scopul pe care ți l-ai propus atunci când prospectezi piața, însă trebuie să știi când vei dori să tranzacționezi. Înainte să devii un profesionist, este greu să faci totul în același timp.

Poți tranzacționa astfel cu tendințe diverse. Astfel, cel care tranzacționează este acela care pariază pe continuitatea tendinței stabilite. Sunt, de asemenea, și strategii anti-tendință care pariază, de obicei, pe o anumită răsturnare de situație. Poți întâlni și termenul de breakout care descrie o anumită situație atunci când piața este stabilă un timp îndelungat și deodată apare un anumit dezechilibru și piața începe să crească sau să scadă imediat. Nu este deloc ca și cum ai obține credite rapide pentru restanțieri.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....