spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Fenomenul GARGARA continua ! Gara Regală , la un pas de reabilitare – gluma primaverii la Curtea de Arges marca istoricul Fane !

Facebook Twitter Google+
Fenomenul GARGARA continua ! Gara Regală , la un pas de reabilitare – gluma primaverii la Curtea de Arges marca istoricul Fane !

Nu de puţin ori ori am adus vorba în paginile ziarului nostru de starea deplorabilǎ în care se aflǎ una dintre cele mai valoroase bijuterii arhitectonice ale acestei ţǎri şi anume Gara Regalǎ din Curtea de Argeş. Nu de puţine ori subiectul a ajuns în atenţia mass mediei naţionale şi nu de puţine ori am vorbit de demersuri eşuate în vederea reabilitǎrii.
Conform surselor noastre însǎ, gara s-ar afla, cica, la doar un pas de reabilitare dupǎ ce autoritǎţile locale au fǎcut scurta la maini dupa mai multe demersuri în acest sens. Cum nimeni nu prezinta si documente in acest sens, mai ales ca PSD a pastorit judetul asta de peste 20 ani dar singurul care i-a pasat de gara si chiar a data un sac de bani pentru reabilitare a fost Traian Basescu, mai mult ca sigur ca asistam la o noua GARGARA marca PSD. Anunţul a fost fǎcut de nimeni altul decat marele istoric Stefan Dumitrache zilele trecute, când, vorbind despre Carol I şi faptul cǎ în timpul acestuia s-a construit celebra garǎ – ceva de genul Roata e rotunda- a vorbit şi de reabilitare. „Domnul primar a fǎcut multe demersuri în acest sens şi putem spune cǎ suntem la doar un pas de lucrǎrile efective de reabilitare” a spus managerul Muzeului Municipal. Aşadar, dacǎ informaţiile sunt reale, ar urma ca gara regalǎ sǎ fie repusǎ la loc de cinste atât în municipiu cât şi în circuitul turistic al ţǎrii şi nu numai.
Cum astfel de idei a avut la rândul sǎu fiecare primar, rǎmâne de vǎzut în mandatul cǎruia dintre ei se vor lua mǎsuri practic, şi nu la nivel de discuţii sau hârtii. Asa ca, lasati GARGARA cu GARA si mai amintiti de ea cand aveti si ceva concret, eventual niste raspunsuri sau chiar bani alocati de oriunde pentru asta. Bani pentru reabilitare, nu pentru demolare in folosul oamenilor de afaceri politicieni cu interese in constructii, gen Vasile Sabie, care stau de ani buni cu ochii pe terenurile din zona asteptand ca gara sa pice.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....