Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Felicitări!!! O argeşeancă îl ironizează într-o poezie pe primarul PIC Panţurescu, după prăbuşirea podului: „Măi primare, măi primare,  Bagă mâna-n buzunare „

Publicat

in

Am spus-o de atâtea ori: nu stim dacă orasul e regal dar cetatenii, cu siguranta, sunt regali ! Mai exact, argesenii sunt inteligenţi şi stiu să penalizeze derapajele administatiei orasului sau alte structuri ale statului. După emisiunea TV în care l-am prezentat în toată splendoarea pe cel mai jalnic primar pe care Curtea de Argeş l-a avut vreodată, mii de argeşeni au rectionat şi l-au penalizat, fiecare in felul său. O argeşeanca, care merită felicitări, l-a ironizat intr-un mod cu totul si cu totul special pe PIC, cel mai slab primar al orasului, mai exact printr-o poezie. Argeşeanca se numeşte Sorescu Floricica şi considerăm ca aceasta poezie ar trebui distribuită pentru a arata ca argesenii sunt cu mult mai inteligenti decat cei ce îi conduc pe salarii babane.

IATĂ POEZIA DEDICATĂ PRIMARULUI de Sorescu Floricica

Podul de piatră s-a dărîmat
Panturescu l-a vizitat,
Si-a făcut un selfie iute
Cu poliția in frunte.
Că nu are bani a-l face,
Gălăgia mult îi place.
Că aşa-i in România,
Ne place doar gălăgia…
Măi primare, măi primare
Bagă mâna-n buzunare,
Fă poduri si trotuare,
Că nu-ți cerem de mîncare
Pentru banii ce-i primesti
Pe oameni să-i mulțumești !!!

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Se mută centrele de carantina de la Nucșoara ? Dan Manu și primarul Cojocaru au alternative

Publicat

in

De

Prezent, astazi, la sediul Prefecturii, Ion Cojocaru, primarul comunei Nucșoara a anunțat că locuitorii sunt panicați in continuare, după ce CJSU a decis o locație de carantină la Tabăra din Nucșoara. Acesta și-a menținut convingerea ca a fost o decizie pripita a Prefecturii si a solicitat relocarea centrului de carantina din comuna sa. “Raman la ideea ca a fost o decizie luată în grabă. La Nucșoara oamenii sunt panicați. I-am sugerat domnului prefect sa sugereze guvernului unitățile militare care sunt in conservare. De ce sa nu fim pregătiți cu o mie de locuri pe fiecare județ?” a spus Cojocaru. Si presedintele CJ Arges, Dan Manu a avut o pozitie apropiată. Manu a spus ca aceste centre de carantina nu isi au locul in mediul rural si ca ar fi trebuit cautate locatii in zona urbana. Manu a dat chiar de inteles ca avea solutii mult mai bune pentru infiintarea acestor centre de carantina. La cum au decurs discutiile, sunt sanse ca Centrul de carantina sa fie relocat in zilele următoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lovitură pentru Tăriceanu! Cine l-a trădat

Publicat

in

De

Călin Popescu Tăriceanu a fost trădat! Dan Păun, consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Brăila, a decis să părăsească formațiunea politică ALDE și să preia conducerea organizației județene a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

După aproximativ 8 ani în care a fost consilier local municipal, vicepreședintele fondator ALDE, Dan Păun, a decis, în momentele premergătoare alegerilor locale, să se alăture echipei umaniste.

„Nu mă mai simt reprezentat de partidul ALDE, nici la nivel local, nici la nivel național. Eu am pus umărul la crearea acestei formațiuni politice, ca vicepreședinte fondator, însă lucrurile au evoluat într-o cu totul altă direcție față de cea promisă și așteptată”, a transmis Dan Păun.

Noul membru din familia umanistă susține faptul că, în prezent, scena politică se află într-o decădere progresivă:

„În degringolada politică actuală am constatat că partidele clasice nu mai sunt în stare să identifice și să găsească soluții pentru problemele românilor. Am renunțat la doctrinele clasice, considerând că doctrina umanistă, care are în centrul său omul, este doctrina care pe mine mă reprezintă!”.

Dan Păun este inginer și a intrat în politică în anul 2004, având o bogată experiență în acest domeniu.

Vezi și

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

‘Gheișele’ din Poliție, unse în funcții în timpul mandatului lui Marcel Vela! Ministrul e neputincios

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend