spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

FELICITĂRI ! Elevii şi profesorii de la Şcoala Mircea cel Bătrân”, performanţe deosebite la concursurile de sezon

Facebook Twitter Google+
FELICITĂRI ! Elevii şi profesorii de la Şcoala Mircea cel Bătrân”, performanţe deosebite la concursurile de sezon

Chiar daca temperaturile scazute si caderile de zapada au condus la intreruperea scolilor pentru cateva zile, calendarul concursurilor si olimpiadelor scolare a fost respectat spre bucuria elevilor care au avut posibilitatea ca intr-un cadru organizat sa isi verifice cunostintele si cei mai buni sa fie premiati.
Olimpiada de Lingvistica – 2017 – etapa judeteana s-a desfasurat pe 21.07.2017 la Scoala Gimnaziala “Mircea Eliade” din Pitesti. Academicianul Solomon Marcus spunea: „Olimpiada de lingvistica trebuie înţeleasa ca un pariu pe care încă nu l-am câştigat, dar pe care ne ambiţionăm să îl câştigăm, un pariu că putem într-adevăr să educăm noile generaţii în spiritul unei solidarităţi între umanistică şi ştiinţele exacte.” Elevii de la gimnaziile din Curtea de Arges care au demonstrat ca pot performa “in triunghiul interdisciplinar”, Limba romana – Matematica – Lingvistica, sunt cei de la “Mircea cel Batran”: Simion Andrei – Premiul I si calificat la etapa nationala la clasa a VI-a (prof. Ilie Florenta si Nita Adriana), Cazacu Daria – Mentiune la clasa a V-a (prof. Lupascu Ionela si Molea Gheorghe) si Chistol Ana Maria – Mentiune la clasa a VIII-a (prof. Lupascu Ionela si Stancescu Anisoara).
Un concurs interdisciplinar este si “MATE.ROM.STII?”. Concursul s-a derulat la Scoala Gimnaziala “Traian” , tot la Pitesti si in aceeasi zi cu olimpiada de lingvistica. Laureatii din zona noastra ai acestui concurs judetean sunt de la “Mircea cel Batran”: la clasa a III-a, Jianu Alexia Ioana – Premiul I cu punctaj maxim (prof. Badea Silvia) si Ciurea Andreea Ruxandra (prof. Badea Silvia) si Corbeanu Andreea Sofia (prof. Raican Florin) – ambele mentiuni, la clasa a IV-a Serbanoiu Andrei – Mentiune (Martoiu Luminita Maria), la clasa a VI-a, Rotaru Antonia Maria – Premiul II (prof. Nita Adriana si Ilie Florenta), Boncea Larisa – Premiul III, Botan Maria si Ilinescu Rebeca Stefania (prof. Nita Adriana si Floroiu Comanescu Melania) – amandoua mentiuni.
Tot in aceeasi zi si tot la Pitesti, la Scoala Gimnaziala “Nicolae Iorga” a debutat cu prima editie, Concursul Judetean de Matematica “CALEIDOSCOP”, unde, din Curtea de Arges, tot elevii de la scoala “Mircea cel Batran” s-au evidentiat: la clasa a III-a, Boboc David – Mentiune (prof. Badea Silvia), la clasa a IV-a, Bratu Alexandru George – Premiul II (prof. Martoiu Mihaela Maria), la clasa a V-a, Hodos Stefan Georgian – Mentiune (prof. Nita Nicolae), la clasa a VI-a, Bratu Ioana Alexandra – Mentiune (prof. Nita Adriana), la clasa a VII-a, Stan Ioan Radu – Mentiune (prof. Nita Adriana), la clasa a VIII-a, Zinca Andy Ionut – Mentiune (prof. Nita Nicolae). Nu putem spune decat ca “semne bune anul are”.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....