spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Fata ascunsa a zodiilor. Ce nu vor vrea sa afle altii despre ele

Facebook Twitter Google+
Fata ascunsa a zodiilor. Ce nu vor vrea sa afle altii despre ele

Cu totii avem micile noastre secrete, lucruri pe care nu suntem dispusi sa le aratam tuturor. Dar astrologii ne dau de gol. Iata fata ascunsa a zodiilor. Ce nu vrei sa vada ceilalti la tine.

Berbec

Berbecule, tu nu vrei sa se afle despre tine ca esti o persoana sensibila. Toata lumea stie ca esti calm si calculat, chiar detasat si rece. Insa esti om si ai si tu momentele tale de slabiciune. N-ai vrea, insa, sa faci un motiv de lauda din asta.

Taur

Taurule, tu n-ai vrea sa se stie despre tine ca n-ai incredere in tine. Pari tot timpul stapan pe situatie, dar multe frici te pun la incercare. Insa n-ai recunoaste niciodata acest lucru. Doar nu vrei sa-si schimbe lumea parerea despre tine, nu?!

Gemeni

Geamanule, tu n-ai vrea sa se stie despre tine ca, de fapt, in adancul sufletului tau esti o persoana singuratica. Desi esti tot timpul in centrul atentiei, tu ai vrea sa stai mai mult singur. Nu esti deloc extrovertitul pe care il afisezi. Ba chiar te extenueaza discutiile cu toata lumea.

Rac

Racule, tu n-ai vrea sa afle despre tine ca habar n-ai ce faci. Dai tot timpul impresia ca le stii pe toate. In realitate, insa, ai avea nevoie de sfaturile celor din jurul tau. Numai ca n-ai recunoaste niciodata acest lucru.

Leu

Leule, tu n-ai vrea sa se stie despre tine ca te indoiesti de tine insuti. Tu, care esti Regele, cum sa recunosti faptul ca te fortezi sa fii cel mai bun si ca ti-e frica sa nu dai gres?!  Lumea stie despre tine ca esti puternic, stralucitor, lider innascut. Ar fi o esec total pentru tine sa-ti recunosti slabiciunile.

Fecioara

Draga Fecioara, tu n-ai vrea ca lumea sa stie despre tine ca esti un romantic incurabil care tanjeste dupa o poveste de dragoste ca-n basme. Acesta este marele tau vis, desi n-ai vrea sa se afle ca ai o latura la fel de siropoasa ca telenovelele.

Balanta

Draga Balanta, tu n-ai vrea sa se afle despre tine ca esti confuz. Tocmai tu , care esti simbolul judecatii drepte, sa fii nehotarat si indecis?! Nu vei recunoaste niciodata acest lucru.

Scorpion

Scorpionule, tu n-ai vrea sa se afle despre tine ca te atasezi rapid de oameni si lucruri. Tu esti considerat simbolul egoismului, al persoanei careia nu-i pasa de nimeni si nimic. In realitate, insa, esti foarte grijuliu si chiar iti pasa. Dar nu poti sa-ti strici imaginea de “dur”!

Sagetator

Sagetatorule, tu n-ai vrea sa se afle despre tine ca esti fragil. Porti cu tine o masca a duritatii, dar in adancul sufletului tau esti fragil, te indoiesti de tine si n-ai vrea ca ceilalti sa profite de tine.

Capricorn

Capricornule, tu n-ai vrea sa se afle despre tine ca esti intr-o stare de nesiguranta totala. Tu, care tanjesti dupa o viata simpla si linistita, esti, de fapt, foarte complicat. Mintea te supune la tot felul de incercari, care iti dau batai de cap.

Varsator

Varsatorule, tu n-ai vrea sa se afle despre tine ca esti foarte timid. Esti perceput ca fiind extrovertit, dar in realitate nu-ti place deloc sa fii in centrul atentiei. Esti, mai degraba, genul de persoana care prefera sa stea intr-un colt si sa-i priveasca pe toti.

Pesti

Draga Peste, tu nu vrei sa se stie despre tine ca ti-e frica de singuratate. Nu-ti place deloc ideea de a fi singur. Te vezi abandonat, ignorat.  De aceea ceri mereu asigurari ca nu vei fi lasat singur niciodata. Intri imediat in panica atunci cand nu ai aceasta siguranta.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....