spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Familia Cristescu a mai castigat o pasune in Curtea de Arges

Facebook Twitter Google+
Familia Cristescu a mai castigat o pasune in Curtea de Arges

Astazi, la primaria Curtea de Argea a avut loc licitatie de atribuire a pasunii alpine Naneasa. S-au inregistrat doi doritori si anme reprezentanti ai familiei Cristescu, familie care a castigat si licitatia pentru o alta pasune, Podul Giurgiului, si crescatorul de oi Nicolae Petrescu.

Cum banii au avut ultimul cuvant, cea mai mare suma a fost oferita de familia Cristescu, cea careia i-a fost atribuita pasunea.

De azi inainte, Nicolae Petrescu are aceleasi probleme pe care le are si ruda sa, Dan Petrescu, ambii spunand ca nu au unde sa isi mai pasuneze oile pentru ca nu au avut atat de multi bani.

Mai mult decat atat, Dan Petrescu sustine ca autoritatile locale au promis ca vor gasi o solutie in acest caz, solutile care insa intarzaie se apara.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....