Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

Faliţi sau zgîrciţi ? Oamenii lui Chelu mănîncă la meniul zilei cu pret redus după o vizita la Electroarges

Publicat

in

  „Locotenentul” miliardarului Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, a venit astazi in inspectie la Electroarges. Momentul nu a fost ales intamplator pentru ca in fabrica nu erau prezenti si liderii de sindicat, acestia fiind  plecati la Curtea de Apel Pitesti, acolo unde sunt parti intr-un dosar mai vechi.  In aceste conditii mana dreapta a lui Chelu a putut discuta linistit cu directorul Ioan Gavrila in special pe subiectul furnizorilor de ambalaje ai Electroarges SA. Dupa cateva ore de discutii si vizite in sectii Gabriel Constantinescu si-a umplut deja celebrul BMW X6 cu ambalaje din carton, dar, se vede treaba, si cu o foame de nedescris.

Asa se face ca pana sa paraseasca orasul, astazi in jurul pranzului, Constantinescu si-a parcat masina in fata unui restaurant muncitoresc din zona Ivancea  pentru a putea servi in liniste meniul zilei la pret de criza. Insotit de o juna bruneta, locotenentul lui Chelu a mancat regeste cu doar 9 lei un meniu complet. Sa fi ajuns oamenii lui Chelu intr-atat de zgarciti sau pur si simplu sunt faliti ? Unii ar putea spune ca echipa lui Chelu  s-a obisnuit deja cu meniul de celula …

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

ZI DE MARE SĂRBĂTOARE – CINE A FOST SFÂNTUL NICOLAE, OCROTITORUL COPIILOR SĂRACI

Publicat

in

De

Zi de sărbătoare pentru creştini. Astăzi este prăznuit Sfântul Nicolae, unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi sfinţi. Aproximativ 800.000 de români, dintre care peste 510.000 bărbaţi şi peste 280.000 femei, îşi sărbătoresc ziua de nume.

S-a născut într-o familie bogată, în localitatea Patara, în provincia Lichia, din partea asiatică a Turciei de astăzi.

Încă din copilărie a dovedit credinţă excepţională, iar în timpul tinereţii s-a remarcat prin purtare aleasă, post, discernământ şi viaţă duhovnicească intensă.

A studiat la cele mai bune şcoli, unde s-a remarcat prin inteligenţă, iar în bisericile în care intra, uimea pe toţi prin blândeţe şi nobleţe sufletească.

Întrucât unchiul său era episcop la Patara, Nicolae a stat o vreme la mănăstirea de acolo, unde a devenit preot.

Sfântul Nicolae a făcut minuni chiar din timpul vieţii sale. În timpul călătoriei spre Ţara Sfântă, o furtună puternică i-a speriat pe cei din corabie, dar Nicolae i-a îndemnat pe toţi să se roage lui Dumnezeu, iar furtuna s-a oprit.

Tot atunci, Sfântul Nicolae a înviat un tânăr corăbier care căzuse de pe catarg şi se înecase. De asemenea, în Alexandria, Sfântul Nicolae a vindecat mulţi bolnavi şi demonizaţi.

El a salvat cetatea Mira, tot din Lichia, de foamete, arătându-se în vis unui negustor italian pe care l-a îndemnat să vină să-şi vândă grâul acolo.

Datorită minunilor pe care le-a făcut, Sfântul Nicolae este considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor săraci, dar şi al marinarilor, al brutarilor, al fetelor nemăritate şi al celor acuzaţi pe nedrept.

Sfântul Nicolae este serbat atât de Biserica Ortodoxă, cât şi de cea Romano-catolică, pe 6 decembrie.

Moaştele Sfântului Nicolae sunt păstrate la Catedrala din Bari, în Italia, într-o criptă din care izvorăşte un lichid incolor, numit „Mana” sau „Santa Mana”. Potrivit tradiţiei, episcopul acestei eparhii amestecă acest lichid cu apă, îl binecuvinteaza şi-l împarte credincioşilor.

La biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti, la kilometrul zero, se află o parte din moaştele Sfântului Nicolae. Totodată, multe lăcaşuri de cult poartă numele Sfântului Nicolae.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Anchete

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Publicat

in

De

Dezvăluire Bugetul.ro. Ușor-ușor, polițiștii școliți de Biroul Federal de Investigații (FBI) au ajuns la butoanele Poliției Române.

Bugetul.ro a descoperit că atât șeful Inspectoratului General al Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, cât și șeful împuternicit al Poliției Capitalei, comisarul-șef Adrian Ciprian Miron, sunt școliți de FBI.

Puțin știu că inspectorul general al Poliției Române este și inginer. Potrivit CV-ului său, între 1986 și 1992, chestorul Liviu Vasilescu a urmat cursurile Institutului Politehnic București, care ulterior a devenit Universitatea Politehnică București.

Trei ani mai târziu, în 1995, Vasilescu absolvea și Academia Internațională a Forțelor de Ordine I.L.E.A. – F.B.I., specializarea Managementul activitităților polițienești în combaterea crimei organizate.

În 1999, şeful Poliţiei Române a obţinut o diplomă de absolvire a Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” (studii postuniversitare de lungă durată, conform CV-ului său).

Vezi și EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

Alte cursuri făcute în SUA de șeful Poliției Române

1996 – Curs managementul situațiilor de criză – Academia F.B.I. – Quantico – S.U.A.

1998 – Curs poliția comunitară și afaceri interne – Poliția din Louisville

1999 – Curs operațiuni sub acoperire – F.B.I.

2002 – Curs criminalitatea economică – F.B.I.

2002 – Curs de operațiuni sub acoperire – D.E.A.

2002–2003 – Trei module în programul de neproliferare a armelor de distrugere în
masă cu F.B.I. & D.O.D.

2004 – Curs managementul organizației – Program internațional de schimb de experiență al Departamentului de Stat al S.U.A.

2004 – Curs de operațiuni sub acoperire cu U.S. Customs Service.

Sursa foto: g4media.ro

Vezi și EXCLUSIV Marcel Vela a început marea reorganizare! Șeful din MAI căruia i-a tăiat din atribuții

Și șeful Poliției Capitalei a fost instruit de americani

În decembrie 2018, comisarul-șef Ciprian Adrian Miron a fost împuternicit la conducerea Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Conform CV-ului său, în anul 2009, șeful Poliției Capitalei a absolvit cursurile Academiei FBI din Quantico, Virginia, acreditate de Universitatea din Virginia, SUA, în cadrul sesiunii cu nr. 237 din perioada 04.04.- 12.06.2009.

Sursa foto: ziarul21.ro

Și profiler-ul din cazul Caracal a fost școlit de FBI

Comisarul Dorin Dumitran, de la Inspectorul General al Poliției Române, este unicul profiler școlit de Biroul Federal de Investigații din țara noastră.

Numele său este legat de cazuri celebre care au zguduit din temelii Poliția Română.Ultimul caz este cel de la Caracal.

Comisarul Dumitran este omul care a avut sarcina să-i facă profilul psihologic lui Gheorghe Dincă, cel care a declarat că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Sursa foto: monitorulapararii.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend