spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

FAIMA SE PLĂTEŞTE ! Tarifele pentru închirierea Transfăgărășanului, gândite să fie majorate

Facebook Twitter Google+
FAIMA SE PLĂTEŞTE ! Tarifele pentru închirierea Transfăgărășanului, gândite să fie majorate

– Majorarea tarifelor este efectul cererilor frecvente de filmări de la Nicolas Cage, Van Damme, Top Gear. Prețurile actuale sunt derizorii

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va analiza majorarea tarifelor actuale pentru inchirierea Transfagarasanului, percepute până acum și în cazul filmărilor unor vedete ca Nicolas Cage sau Jean Claude Van Damme și pentru emisiuni precum Top Gear. Un document oficial al Ministerului Transporturilor, prezentat acum de Profit.ro, indică faptul că, în prezent, pentru închirierea unui sector din Transfăgărășan, cu scopul unor competiții, curse auto sau filmarea celor mai diverse materiale, CNAIR percepe un tarif de 10 euro/ oră, la care se adaugă un tarif de 40 euro/ km pentru fiecare kilometru de drum închis în acest scop. Politicieni, presă și alte instituții sau autorități au reclamat faptul că tarifele sunt derizorii prin comparație cu proiectele media care sunt filmate pe acest drum național sau cu neplăcerile cauzate turiștilor în urma închiderii drumului.

Autorităților li s-a atras atenția că Nicolas Cage a filmat pe Transfăgărășan pentru pelicula Ghost Rider 2, Jean Claude Van Damme pentru o reclamă, iar prezentatorii Top Gear au fost în mai multe rânduri pe Transfăgărășan. De asemenea, Transfăgărășanul este periodic închis pentru realizarea de materiale foto și video. Asa cum si ziarul nostru a atras atentia, anul trecut CNAIR nu a încasat mai mult de câteva mii de euro din închirierea Transfăgărășanului pentru astfel de evenimente.

CLICK AICI SI CITESTE CE SCRIA ZIARUL NOSTRU ANUL TRECUT   Cel mai spectaculos drum din lume închiriat pe sume derizorii

Ministerul Transporturilor arată, însă, că, în urma sesizărilor primite, ”CNAIR SA va analiza posibilitatea modificării acestor tarife, cât și cuantumul lor, urmând să comunice acest lucru în mod public”, imediat ce ordinal cu tarifele practicate de compania națională va fi modificat.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....