spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Facebook a eliminat mai mult de 3 miliarde de conturi false în ultimele şase luni

Facebook Twitter Google+
Facebook a eliminat mai mult de 3 miliarde de conturi false în ultimele şase luni

Facebook a eliminat mai mult de 3 miliarde de conturi false din octombrie până în martie, de două ori mai multe decât în precedentele şase luni, notează MEDIAFAX.

Într-un raport, Facebook a declarat că a înregistrat o „creştere abruptă” în crearea de conturi false în ultimele şase luni. Majoritatea acestor conturi falsificate au fost blocate „în câteva minute” de la crearea lor.

Ca rezultat, compania estimează că 5% din cei 2,4 miliarde utilizatori activi lunari sunt conturi false, în creştere faţă de estimările precedente, de 3 – 4%.

Facebook a declarat că a înlăturat peste 7 milioane de postări, fotografii şi alte materiale care au încălcat regulile sale.

Facebook angajează mii de oameni să revadă postările, fotografiile, comentariile şi videoclipurile.

Dintre cele 3,4 miliarde de conturi eliminate în perioada de şase luni, 1,2 miliarde au fost create în timpul celui de-al patrulea trimestru al anului 2018 şi 2,2 miliarde în primul trimestru al acestui an. Mai mult de 99% dintre acestea au fost dezactivate înainte ca cineva să le fi raportat companiei. În perioada aprilie-septembrie anul trecut, Facebook a blocat 1,5 miliarde de conturi.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....