spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Fabrica din Arges scoasa la vanzare – Banca a cerut falimentul

Facebook Twitter Google+
Fabrica din Arges scoasa la vanzare – Banca a cerut falimentul

 

În 2011 Agrolact a intrat în insolvență, iar în 2013, Finanțele au cerut falimentul, solicitare admisă de Tribunalul Specializat Argeș. În acest sens s-a dispus trecerea la faliment, dizolvarea societății și lichidarea bunurilor din patrimoniul acesteia. Valoarea totală a bunurilor este de 53.596 euro, la care se adaugă TVA, vorbind aici de echipamente și aparatura necesară desfășurării procesului de producție. Licitația pentru vînzarea echipamentelor se va ține mîine, 15 iunie.

Licitația pentru vînzarea fabricii se va ține pe 3 iulie. Este vorba de terenul intravilan de 1.200 mp, construcția proiu-zisă, care are o suprafață la sol de 442.74 mp. și depozitul de ambalaje, pe structură metalică, cu parter și etaj, construit pe 110,5 mp. Prețul de pornire al licitației este de 38.550 euro iar doritorii vor trebui să depună 10% din suma de pornire a licitației.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....