Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

EXTRAVAGANȚĂ dusă la EXTREM: Floyd Mayweather a cheltuit 11.000 de dolari într-un magazin de încălţăminte

Publicat

in

Floyd Mayweather a cheltuit 11.000 de dolari pe încălţăminte sport. Fostul pugilist a fost văzut ieşind dintr-un magazin exclusivist din New York cu opt sacoşe de cumpărături, potrivit TMZ, scrie Mediafax.

Floyd „Money” Mayweather a intrat în magazinul Flight Club din New York, alături de mai mulţi membri ai echipei sale.

Se pare că legendarul pugilist a cheltuit nu mai puţin de 11.000 de dolari pe încălţăminte sport.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT – Medicul Streinu – Cercel anunță că bărbatul infectat cu coronavirus NU primește niciun tratament

Mayweather a ieşit din magazinul exclusivist cu opt sacoşe cu încălţăminte. Printre perechile cumpărate, se numără mai multe modele rare de Nike Air Force 1s.

Potrivit TMZ, „Money” Mayweather îşi va lansa o nouă colecţie de îmbrăcăminte sport şi îşi doreşte să îşi asorteze hainele cu nişte pantofi sport extrem de rari.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

După ce medicii au amenințat cu DEMISIA, Ludovic Orban reacționează! Măsura de stare de urgență pe care o ANALIZEAZĂ Guvernul

Publicat

in

De

Managerul Spitalului Fălticeni acuzat că vrea să cumpere, cu 332000 lei, un echipament pentru operaţii ortopedice, deşi e nevoie de mănuşi şi măști

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Stupoare în Statele Unite: o navă-spital refuză să preia pacienții bolnavi de coronavirus

Publicat

in

De

Sosită la cheiul newyorkez din Manhattan luni, nava-spital USNS Comfort a început să primească primii bolnavi, dar intenţionează să se izoleze „într-o bulă” pentru a nu risca prezenţa la bord a persoanelor contaminate cu noul coronavirus, potrivit responsabilului său medical, căpitanul Patrick Amersbach, citat de AFP, potrivit Agerpres.

După ce a intervenit deja în zone de conflict şi de catastrofe naturale, Comfort este pregătită să primească până la 1.000 de pacienţi, dar nu va lua niciun bolnav de COVID-19.

Vineri seara, ea a primit 21 de pacienţi, potrivit responsabilului cu presa al navei, căpitanul de corvetă Amelia Umayam.

„Considerăm că USNS Comfort este într-o bulă”, a explicat căpitanul Amersbach, indicând că membrii echipajului nu sunt autorizaţi să coboare de pe navă în timp ce vasul este la chei.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă: Legea, pe masa lui Iohannis. Spun răspicat ce vom face!

Pacienţii sosesc direct din spitale newyorkeze şi vor fi examinaţi în prealabil pentru a se asigura că nu sunt purtători de coronavirus.

Pentru moment, nici măcar rudele pacienţilor nu sunt autorizate să urce la bord.

„Suntem pe cale să instituim” un protocol pentru ca o rudă să poată face o vizită unui bolnav, spune responsabilul medical de pe Comfort, „pentru că nimeni nu vrea să fie private de familia sa”.

Oraşul New York a înregistrat 56.289 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus de la declanşarea pandemiei şi 1.867 de morţi.

Centrul Congreselor Javits Center, situat în apropiere de locul unde amarată nava Comfort, transformat în spital de campanie de armata americană, urma de asemenea iniţial să nu primească pacienţi afectaţi de COVID-19, dar în cele din urmă va trebui să-i găzduiască.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend