Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Expoziție de pisici. ‘Exemplare’ de care nu știai că există

Publicat

in

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii vor fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 19-20 martie, la Pavilionul C 1 din complexul Romexpo, București.

Prin față unui prestigios juriu internațional vor defila superbe exemplare de pisici din rasele: Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză.

Pentru prima data iubitorii de pisici vor putea vedea la SofistiCAT exemplare din recent recunoscută rasă Thai.

Concurs pentru pisici

Expoziția, deschisă în ambele zile între orele 10-18, va avea că punct culminant concursul BEST ÎN SHOW. Cele mai frumoase pisici din expozitie se vor întrece atât sâmbătă, cât si duminică în marea finală, pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finaliști, constând în hrană și accesorii pentru pisici. În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete,face-painting). De asemenea, atât expozanții, cât și vizitatorii, vor putea participa la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici. Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania „ARATĂ CĂ ÎȚI PĂSA”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi.

(w670)

[citeste si]

Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate, spre adopție. Prețul unui bilet este de 10 lei, pensionării au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit. Pentru informații suplimentare: candice_dragota@yahoo.com

Source Article from http://www.dcnews.ro/expozi-ie-de-pisici-exemplare-de-care-nu-tiai-ca-exista_500073.html

Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NATIONAL

Sfânta Scriptură la jumătate de preț de Ziua Bibliei

Publicat

in

De

Librăria Cărților Bisericești oferă un discount de 50% la achiziționarea online a Sfintei Scripturi, în perioada 12-14 noiembrie 2019, pentru a marca în acest mod Ziua Bibliei, potrivit basilica.ro.

Este al treisprezecelea an în care la nivelul Bisericii Ortodoxe Române, în ziua de cinstire a Sfântului Ioan Gură de Aur este serbată Ziua Bibliei.

Oferta este disponibilă în perioada promoţională 12-14 noiembrie 2019, iar reducerea va fi aplicată la patru ediţii ale Bibliei:

  1. Biblia, (Centenar) format 165/241, simplă cu copertă albă, Editura IBMO – 2018;
  2. Biblia, (Centenar) format 165/241, simplă cu copertă albă, Editura IBMO – 2018;
  3. Biblia, format 053, simplă cu copertă grena, Editura IBMO – 2019;
  4. Biblia, format 053, simplă cu copertă grena, Editura IBMO – 2019.

Volumele pot fi achiziționate din magazinul online al Editurilor Patriarhiei Române: librariacartilorbisericesti.ro.

Data pentru Ziua Bibliei nu a fost aleasă întâmplător de Sfântul Sinod în ziua de cinstire a Sfântului Ioan Hrisostom, el fiind unul dintre cei mai mari exegeţi.

Citește și: Robert De Niro va fi recompensat de Sindicatul actorilor americani pentru întreaga activitate

Despre Biblie, Sfântul Ioan spune că „nu este nimic în paginile ei care să nu fie spus cu scop, care să nu aibă ascuns mare folos; nimic nu este inutil, totul a fost dictat de către Duhul Sfânt”.

În ceea ce priveşte eternitatea învăţăturilor din Sfânta Scriptură, acelaşi ierarh spune că „mai lesne este să se stingă soarele decât să treacă cuvintele Domnului nostru”.

Citeste mai mult

NATIONAL

Traian Băsescu, avertisment DUR pentru Iohannis înaintea turului 2: ‘Nu e de joacă! Nu ai voie să-ți asumi nicio urmă de risc’

Publicat

in

De

Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că nu este deloc surprins de faptul că Viorica Dăncilă a ajuns în turul doi al prezidențialelor. În opinia sa, Klaus Iohannis trebuie să se asigure că primarii PSD din mediul rural nu se vor activa pe 24 noiembrie pentru a o susține pe Dăncilă.

Ludovic Orban împlinește MARELE VIS al lui Rareș Bogdan: Miercuri va ploua cu DEMITERI

„Nu considerați un eveniment că Dăncilă a intrat în turul doi. Eu am avut convingerea că Dăncilă intră în turul doi. PSD este un colos organizatoric. Dacă s-au dus numai membrii și tot au făcut un scor bun, darămite dacă și-au mai luat și familiile.

La PSD problema în primul tur e că nu s-au mobilizat primarii din rural, dar s-ar putea, încurajați de faptul că a intrat în turul doi cu un scor nesperat, să iasă primarii PSD să se activeze. Nu e de joacă!

Eu am spus că Iohannis va câștiga 70-30, dar când e vorba de candidatura la președinția României nu ai voie să-ți asumi nicio urmă de risc. Cred că o confruntare îi liniștește din nou pe primarii PSD în a se activa în mediul rural în turul doi”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend