spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXPLOZIV ! Baronul RAJA renunță la preluarea Aquaterm  – Scenariile dubioase continuă

Facebook Twitter Google+
EXPLOZIV ! Baronul RAJA renunță la preluarea Aquaterm  – Scenariile dubioase continuă

Veste bomba de la Constanța ! Potrivit surselor noastre, directorul RAJA și seful PSD Constanța, Felix Stroe, cel supranumit „Baronul Robinet”, a mărturisit recent că a renunțat la ideea de a mai prelua serviciul de apă și canalizare din Curtea de Argeș. ” După prezentarea oficială a raportului cu prilejul împlinirii a 100 de zile de la preluarea serviciului de apa din Onești, domnul Stroe, la discuțiile amicale de după,  s-a declarat nemulțumit de atitudinea consilierilor locali din Curtea de Argeș și de o parte a presei susținând că dragoste cu sila nu se poate și că renunță la planurile de a prelua societatea din Curtea de Argeș”, a declarat pentru ziarul nostru unul dintre oamenii cheie din primăria Onești. Acesta spune că Stroe de la RAJA nu știa de multe dintre problemele de la Curtea de Argeș, nici măcar că DNA a facut unele cercetări acolo dar a fost extrem de surprins aflând că aleșii locali din Argeș vor să protesteze în stradă împotriva cedării Aquaterm. In parte, discuția amicală în care bossul de la malul mării a anunțat că nu mai vrera apa de la Curtea de Argeș a fost confirmată redactorilor noștri și de purtatorul de cuvânt al RAJA chiar înainte de evenimentul de la Onești în care RAJA și-a prezentat bilanțul de 100 de zile: ” Din punctul nostru de vedere, RAJA a făcut tot ce trebuia în această procedură de preluare a serviciului și nu mai este nimc de făcut din partea noastră. Pasul următor trebuia făcut de primăria și Consiliul Local Curtea de Argeș dar…”, a sus purtătorul de cuvânt al RAJA.

Scenarii dubioase continua să  circule prin urbe

Deşi se vorbeşte de proteste, de probleme penale şi de multe alte detalii „dubioase” ale acestei schimbǎri, cel puţin la PSD s-au luat în calcul şi alte scenarii.

Ștefan Dumitrache a declarat recent cǎ a propus colegilor din PSD ca, în cazul în care serviciile de apǎ şi canalizare din Curtea de Argeş vor fi date celor de la RAJA, societatea Aquaterm, care de altfel rǎmâne societate a Consiliului Local, sǎ fie transformatǎ într-una de construcţii. „Chiar dacǎ serviciul va fi dat societatea rǎmâne. O putem transforma în societate de construcţii pentru cǎ vor fi multe lucrǎri de realizat. Ar trebui sǎ ne gândim cǎ vor veni foarte mulţi bani în Argeş prin PNDL, va fi nevoie de forţǎ de lucru pentru canalizǎri şi reţele de apǎ… Aşa, dacǎ ar fi societate de construcţii ar putea participa la licitaţii şi ar obţine lucrǎri” a declarat consilierul local Stefan Dumitrache. Rǎmâne de vǎzut dacǎ ideea sa va fi îmbrǎţişatǎ de colegii de partid iar mai apoi cine ar urma sǎ fie directorul unei astfel de societǎţi de construcţii. Zvonurile îl dau ca favorit pe consilierul local Ionel Pǎunescu, cel care deţine o astfel de firmǎ şi care ar avea experienţǎ. Atât în domeniul construcţiilor cât şi în contractele cu instituţii publice, având în vedere cǎ s-a ocupat de renovarea Spitalului Municipal, a Muzeului sau a clǎdirii Serviciului Public Comunitar de Evidenţǎ a Persoanelor.

 

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....