Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIVITATE! Casa milionarului Tiberiu Urdăreanu, spartă de hoţi ca-n filme ! S-AU SUSTRAS DOCUMENTE SI BANI

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIVITATE! Casa milionarului Tiberiu Urdăreanu, spartă de hoţi ca-n filme ! S-AU SUSTRAS DOCUMENTE SI BANI

Acţiune spectaculoasa zilele trecute in comuna Dragoslavele din judetul Arges, demnă de filmele americane ! Un grup de hoti au spart casa de vacanta despre care toata comuna stie ca fiind a milionarului excentric Tiberiu Urdareanu, după un plan bine stabilit. In acte casa de vacanta este trecuta, de ceva timp, pe numele unei femei din Bucuresti, o apropiata a familie Urdareanu.
Hotii au ajuns in jurul orei 0:00 si au intreupt curentul care alimenta sofisticata casa de vacanta a milionarului, patronul grupului de firme UTI. Cum cladirea este supermonitorizata si dotata cu sursa alternativa de energie, hotii au asteptat descarcarea bateriilor suplimentare cateva ore bune si , abia apoi, au patruns in casa. Potrivit unor surse judiciare au fost sustrase bunuri dar si cateva dosare cu documente, acestea din urma bauindu-se a fi motivul real al spargerii.

Apropiatii familiei Urdareanu au refuzat sa dea detalii, insa sursele noastre din cadrul IPJ Argeş au confirmat informatia precizand ca la aceasta ora se efectueaza cercetari la fata locului.

Revenim cu detalii si video de la fata locului…..

Facebook Twitter Google+

Redactor titular editie print si online. Contact: andreea.andrei@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....