spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! Viorica Dăncilă a pierdut un proces la Curtea de Arges, dupa ce acuzase că a fost BĂTUTĂ în plină stradă

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! Viorica Dăncilă a pierdut un proces la Curtea de Arges, dupa ce acuzase că a fost BĂTUTĂ în plină stradă

Curtea de Arges nu putea lipsi din biografia noului premier al Romaniei, Viorica Dancila. Asa ase face ca, intr-un dosar ce tine de competenta penalului, din motive halucinante, Viorica Dancila a cerut magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie judecarea procesului in care era implicata tocmai la Curtea de Arges.

Un dosar in urma caruia agresorul actualului premieri a deventi coleg de partid cu aceasta !

Viorica Dăncilă, premierul României, a reclamat  acum nouă ani că a fost bătută și înjurată de un adversat politic. Ea ar fi fost agresată de un simpatizant al PDL, Cristian Nitu, în timpul campaniei pentru alegerile prezindențiale din 2009. Aceasta susținea că martor a fost chiar primarul de atunci al orașului Videle, Lucian Militaru. De altfel, Militaru o învinsese pe Dăncilă în alegerile locale pentru primăria din Videle.

”Mergeam pe strada Florilor din Videle, impreuna cu un grup de 20-25 de simpatizanti si distribuiam materiale electorale, respectiv calendare si brichete. In momentul acela, din spate a venit primarul (Lucian Militaru, primarul PD-L din Videle) care a inceput sa tipe. M-am intors sa intreb ce s-a intamplat, pentru ca nu intelegea motivul supararii dansului”, povestea in 2009 Viorica Dancila despre incidentul din Videle. Potrivit declaratiei europarlamentarului PSD din 2009, aceasta ar fi fost lovita de unul dintre insotitorii primarului din Videle. „In timp ce discutam cu primarul, din masina a coborat un membru PDL, Nitu Cristian, care, de cum a iesit, a inceput un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma insoteau. Dupa ce a terminat o altercatie cu respectivul, s-a intors catre mine si m-a lovit. Sub ochii primarului”, mai declara in 2009, in presa locala din Teleorman, Viorica Dancila. Viorica Dancila a depus plangere la politie, in 2009, si a obtinut certificat medico-legal. Intre timp, cel acuzat de Viorica Dancila de agresiune, Cristian Nitu, a trecut din barca PDL in barca PSD, fiind in prezent consilier local PSD chiar la Videle, post obtinut dupa alegerile locale din 2016.Chestionat in legatura cu incidentul din 2009, fostul primar din Videle, Lucian Militaru, contracandidat al Vioricai Dancila in doua runde de alegeri, a refuzat sa comenteze: ”M-am retras din politica de un an si jumatate. Ar fi multe de spus, dar prefer sa nu spun”.

Cum a ajuns dosarul la Curtea de Arges ?

In urma incidentului, procurorii de la Videle au deschis un dosar penal dupa ce Viorica Dancila a facut plangere penala. Numai ca, dupa aproape un an de cercetari, procurorii  Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle au constatat ca nu prea se confirma in totalitate acuzele Vioricai Dancila si, prin Ordonanţa din data de 09.02.2010 dată în dosarul nr. 1163/P/2009 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle , au dispus neinceperea urmaririi penale a celui acuzat de agresiune. Viorica Dancila a contestat decizia, insa aceasta a fost menţinută prin rezoluţia din 19.03.2010 dată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle în dosarul nr. 57/II/2/2010. In aceste conditii, avand ca sprijin Casa de Avocatura „NEGOIŢĂ &ASOCIAŢII”, Viorica Dancila a facut in instanta plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată. Initiat la Judecatoria Videle, dosarul a ajuns, ulterior, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Se pare ca nu a fost bine nici aici, astfel ca Viorica Dancila a cerut stramutarea dosarului iar la 11 iunie 2010, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, au decis strămutarea judecarii cauzei la Judecătoria Curtea de Argeş. Din pacate, nici aici Viorica Dancila nu a avut sorti de izbanda, astfel ca, la data de 12 octombrie 2010, dupa trei termene de judecata, magistratii Judeactoriei au dat solutia finala. ” În baza art. 278 ind. 1 alin. 8 lit. a Cod procedură penală respinge ca nefondată plângerea petentei Dăncilă Viorica Vasilica împotriva ordonanţei din data de 09.02.2010 dată în dosarul nr. 1163/P/2009 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, menţinută prin rezoluţia din 19.03.2010 dată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle în dosarul nr. 57/II/2/2010, intimat fiind Niţu Cristian. În baza art. 192 alin. 2 Cod procedură penală obligă petenta la 100 lei cheltuieli judiciare statului.”, se arata in sentinta Judecatoriei Curtea de Arges. Suprinzator, la ceva timp dupa aceasta, agresorul a devenit coleg de partid cu actualul prim ministru al Romaniei.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....