spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV! VIAŢA BATE FILMUL !Acuzatǎ de soţ cǎ ţine copiii sechestraţi, tânǎra mamǎ spune lucrurilor pe nume !

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV! VIAŢA BATE FILMUL !Acuzatǎ de soţ cǎ ţine copiii sechestraţi, tânǎra mamǎ spune lucrurilor pe nume !

 – „De Crǎciun m-a luat cu forţa, pe mine şi pe fete şi ne-a dus undeva la Mǎrǎcineni unde ne-a ţinut încuiate în casǎ”

– „Are şapte copii iar cu fetele, nouǎ. De nici unul nu s-a ocupat ca un adevǎrat tatǎ..”, spune argeșeanca

La începutul acestui an, un eveniment mai puţin obişnuit a avut loc la Curtea de Argeş. Un tatǎ a obţinut aprobare de la primǎrie, pentru organizarea unui protest în faţa locuinţei unde, spunea la acea vreme, fetele sale ar fi fost sechestrate chiar de mama şi bunica lor. Pe data de 6 ianuarie, Emanuel Codausi s-a prezentat în faţa casei unde avea copiii şi a cerut sǎ îi vadǎ. Au fost prezenţi atunci şi un echipaj de poliţie dar şi reprezentanţi ai asistenţilor sociali. A fost mediatizatǎ o întreagǎ poveste în urma cǎreia se înţelegea cǎ tatǎl nu îşi poate vedea copiii, cǎ soţia lui i-ar ţine sechestraţi iar condiţiile în care aceştia ar trǎi nu ar fi unele bune. Mai mult decât atât, la acea vreme, Emanuel Codausi a mai spus cǎ va face demersuri legale pentru a obţine custodia celor douǎ fetiţe ale sale, în Germania, acolo unde întreaga familie ar fi avut domiciliu.

protest-1-1„Nu vreau sǎ îmi pun viaţa pe tapet, vreau sǎ nu fiu acuzatǎ pe nedrept”

Dacǎ la început, soţia lui Emanuel Codausi nu a vrut sǎ facǎ nici un fel de declaraţie, zilele trecute, în exclusivitate pentru ZIARUL PROFIT, aceasta a spus lucruri în urma cǎrora sǎ se înţeleagǎ cǎ problemele sunt cu totul altele. „Nu vreau sǎ îmi pun viaţa pe tapet, vreau sǎ nu fiu acuzatǎ pe nedrept. Nu vreau sǎ intru în prea multe detalii dar vreau sǎ se ştie cǎ ceea ce s-a spus nu este adevǎrat. Nu m-am cǎsǎtorit cu Emanuel Codausi în Germania aşa cum spune iar acest lucru reiese clar din certificatul de cǎsǎtorie (n.r foto). Fata cea mare s-a nǎscut la Curtea de Argeş iar cea micǎ în Germania însǎ nu are nici naţionalitate nici mǎcar domiciliu acolo, ceea ce, de asemenea, reiese din acte. Am fost dispusǎ sǎ iert şi sǎ înţeleg, de dragul copiilor, de zeci de ori însǎ am ajuns sǎ fiu şantajatǎ emoţional iar toate problemele m-au fǎcut sǎ iau o decizie de la care nu voi da înapoi, şi anume sǎ intentez divorţ. De dragul copiilor am acceptat faptul cǎ mai are alţi 7 copii. Cǎ a trǎit o viaţǎ paralelǎ, având, în acelaşi timp, mai multe relaţii. Ceea ce a povestit cǎ nu îl las sǎ îşi vadǎ fetele, nu este adevǎrat” a spus Raluca Codausi.

„Nici banii din alocaţii şi indemnizaţii nu ni i-a dat”

Raluca este cu atât mai supǎratǎ cu cât, de-a lungul anilor, de când are fetiţele, s-a luptat sǎ le creascǎ singurǎ. „Am tot încercat sǎ fie bine. Am acceptat toate datoriile şi problemele pe care le avea cu service-ul auto din Bascov. Ne-am mutat în Germania la fiul lui. Nu s-a putut angaja nici acolo, ne-am reîntors în ţarǎ… El a primit toate alocaţiile şi indemnizaţiile pentru fete, atât din ţarǎ cât şi din Germania unde le înregistrase iar nouǎ ne trimitea o micǎ parte… Nu am zis nimic nici de asta pentru cǎ am încercat sǎ mǎ descurc cum cartificat nastere material mama copiiam putut. A pus însǎ capac povestea care a avut loc de Crǎciun când m-a luat cu forţa, pe mine şi pe fete şi ne-a dus undeva la Mǎrǎcineni unde ne-a ţinut încuiate în casǎ. Am reuşit sǎ plec cu fetele de acolo doar pentru cǎ am ştiut cum sǎ mǎ port, i-am dat impresia cǎ o vom lua iarǎşi de la capǎt, cǎ mai existǎ o şansǎ. Nu de puţine ori a încercat sǎ mǎ facǎ sǎ renunţ la fete, sǎ plec şi sǎ le las la el. Are şapte copii iar cu fetele, nouǎ. De nici unul nu s-a ocupat ca un adevǎrat tatǎ. A avut ieşiri nervoase la care copiii au fost martori şi care m-au fǎcut sǎ realizez cǎ nu se poate trǎi aşa, nu pot traumatiza fetele. Sunt decisǎ sǎ merg pânǎ la capǎt, sǎ nu cedez presiunilor. Am fǎcut apel pentru ordinul de restricţie care mi-a fost refuzat la Judecǎtoria Curtea de Argeş şi am intentat divorţ. Vreau ca aceste lucruri sǎ fie cunoscute pentru ca imaginea mea sǎ nu fie cea a unei mame care şi-a sechestrat copiii, care i-a ţinut departe de tatǎl lor, pentru cǎ nu este adevǎrat” a mai spus Raluca, redactorilor PROFIT.

Aşadar, tânǎra mamǎ, Raluca, îşi doreşte doar o viaţǎ liniştitǎ alǎturi de cele douǎ fetiţe. Spune cǎ nu vrea sǎ mai fie şantajatǎ emoţional, nu vrea sǎ îşi taumatizeze copiii, sǎ fie urmǎritǎ sau ameninţatǎ.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....