spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! Un argeşean a dat în judecată PSD! Omul sustine că partidul îi datorează 60.000 EURO

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! Un argeşean a dat în judecată PSD! Omul sustine că partidul îi datorează 60.000 EURO

Un argeşean s-a săturat să tot fie „dus cu zăhărelul” de către Partidul Social Democrat şi cere ajutor justiţiei din România pentru a recupera o sumă importantă de bani. Avocatii cunoscutului argeşean A.Z au demarat procedurile legale de chemare in judecată pentru ca argeşeanul să recupereze suma de 60.000 de euro de la PSD. Potrivit lui A.Z, in ultimii trei ani Partidul Social Democrat s-ar fi folosit de o proprietate de a sa fără a plăti vreun leu chirie sau taxa de folosintă. Omul mai sustine că PSD trebuie să îi plătească lunar suma de 1663,75 Euro, ceea ce, pentru cei trei ani de folosinta, ar insemna un total de 60.000 euro la care se adauga inflatia.

Intreaga poveste, cine este argeseanul A.Z si de ce nu a s-a achitat PSD de datorie, aflati din editia următoare a ziarului PROFIT.

Facebook Twitter Google+

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....