spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! Uite cate MII DE EURO va primi lunar PENSIE IONEL ISPIR, seful IPJ Argeş

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! Uite cate MII DE EURO va primi lunar PENSIE IONEL ISPIR, seful IPJ Argeş

– Chestorul Ispir va incasa o pensie uriasa, mult mai mare decat salariul actual

Dupa mai bine de 28 de ani de cariera, chestorul Ionel Ispir, inspectorul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Arges, s-a decis sa-si puna cascheta in cui si sa iasa la pensie. In varsta de 55 ani, Ispir iese la pensie în circa două săptămâni, așteptând decretul președintelui României Klaus Iohannis, fiind în grad de chestor.

Va avea pensie mai mare decat salariul 

Graba de a se elibera de responsabilitatea unei functii tot mai vanate de catre politistii de partid poate fi pusa pe seama discutiilor despre modificarea legislatiei specifice si riscul de a pierde sume importante de bani din pensia previzionata, insa nu este de ignorat nici varsta sa relativ tanara, de doar 55 de ani, si posibilitatea de a accepta oferte de job speciale. Redactorii ziarului nostru au consultat un specialist in domeniu, membru al Sindicatului Politistilor din Romania pentru a afla ce pensie va avea Ionel Ispir. Pornind de la actualul sau salariu, cifrat la circa 9000 lei lunar, fara sporuri si alte bonusuri, a reiesit, conform prevederilor legale de care va beneficia pe ultima suta de metri,  ca Ionel Ispir va incasa o pensie lunar cifrata la 12.300 lei lunar, adica echivalentul a circa 2500 euro-luna. Mai exact, acesta va avea o pensie mult mai mare decat salariul actual. In plus, Ispir are posibilitatea de a accepta si alt angajament special, asta insemnand ca va lua si pensia de 2500 eu si alti bani, suplimentar, proveniti din remuneratia primita de pe urma jobului.

Ionel Ispir s-a născut în 1962 la Slătioara, Vâlcea, şi este absolvent al Liceului Industrial Horezu şi al Academiei de Poliţie “Al.I.Cuza” Bucureşti, Facultatea de Drept. In 1989 a inceput serviciul in cadrul Politiei Curtea de Arges, până în 1995 lucrand ca ofiţer operativ de investigaţii criminale la Poliţia Curtea de Argeş, apoi a fost şef de birou până în 2005, iar în perioada iulie 2005-februarie 2008 a fost şef al Poliţiei Curtea de Argeş. Din februarie 2008 până în iunie 2009 a fost adjunct al Poliţiei Judeţene, după care până în iulie 2012 a revenit la conducerea poliţiei din municipiul Basarabilor. În iulie 2012 a fost împuternicit adjunct al şefului poliţiei argeşene, iar din februarie 2014 si pana in prezent a ocupat functia de inspector-şef al IPJ Arges.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....