spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! Turiştii au făcut clasamentul hotelurilor şi pensiunilor din Argeş VEZI CLASAMENT DETALIAT

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! Turiştii au făcut clasamentul hotelurilor şi pensiunilor din Argeş VEZI CLASAMENT DETALIAT

– Avem pensiune cotata cu nota 9,7 si un hotel fabulos
– 53 unitati cazare vazute de straini drept SUPERBE si EXCEPTIONALE

Dupa un an electoral in care promisiunile cu privire la revitalizarea turismului argesean au curs garla din gura mare a politicienilor candidati, nimic din ceea ce s-a spus atunci nu s-a pus in practica si nici macar nu s-a mimat repectare a promisiunilor. Argesul ramane un judet cu potential urias dar nevalorificat prin neimplicarea autoritatilor. Si in 2017 vom intampina turistii tot cu drumuri proaste, tot cu un Transfagarasan ciuruit de gropi, tot cu o execrabila, mai exact inexistenta, retea de panouri de semnalizare a multimii de monumente istorice sau alte atractii turistice, tot cu un Molivis pierdut prin sediul DNA sau al Parchetului, tot cu o imaginara telecabina spre Cetatea Poienari, tot cu abstinenta autoritatilor de a participa si promova judetul la Targurile de Turism, etc, etc. In aceste conditii tot privatilor, mai exact proprietarilor de hoteluri si pensiuni, le ramane greaua sarcina de a atrage turistii in Arges, de a aduce banii acestora aici, de a promova pe cheltuiala proprie un judet care pare abandonat la capitolul turism tocmai de cei care se laudau ca ii prevad un falnic viitor in acest doemeniu. Ziarul nostru a efectuat zilele trecute o analiza a parerilor turistilor veniti in ultima perioada in judetul nostru pentru a vedea daca hotelierii si proprietarii de pensiuni si-au facut bine treaba si au suplinit indolenta autoritatilor. Datele au fost culese de pe cel mai mare portal de rezervari din lume, booking. com, iar rezultatele sunt imbucuratoare.
Pensiunile, cele mai cautate si apreciate in Arges
Turiştii preferă in special pensiunile din Arges, cea mai populară zona fiind zona Transfagarasan, în defavoarea celor care le oferă oaspeţilor servicii de lux. De asemenea, străinii care aleg să îşi petreacă vacanţa în Arges apreciază de multe ori personalul amabil al hotelurilor sau pensiunilor, apusurile de soare din Valea superioara a Argesului şi curăţenia din camere dar sunt deranjaţi de muzica dată la volum prea ridicat în localurile din apropierea unităţilor de cazare sau de lipsa unor piscine sau a altor oportunitati de petrecere a timpului liber, gen excursii optionale la diverse monumente sau pe trasee turistice montane, lipsa bicicletelor sau a ATV-urilor.
Top pensiuni in Arges – Pe primul loc Pensiunea ARKOUDAKI din Rucar
Asa cum spuneam , turistii prefera pensiunile si casele de oaspeti in Arges, Acesta este si motivul pentru care cele mai apreciate unitati de cazare de acest gen sunt sitiate in zona montana. Nu mai putin de 31 pensiuni din Arges sunt in acest moment catalogate de turisti ca fiind peste nota 9 si calificative de SUPERRB si FABULOS. Pe primul loc al clasamentului se afla Pensiunea Arkoudaki din Rucar, cotata cu calificativul Exceptional si o medie de 9.7. Pe locul doi se afla o pensiune din Capataneni, mai exact Pensiunea Nopti de Vara cotata, la fel, cotata cu calificativul Exceptional si o medie de 9.7. Pe locul trei figureaza o alta pensiune din Rucar , Pensiunea Maria care are o medie de 9.6 si calificativul Exceptional. Pe urmatoarele locuri in top 10 pensiuni din Arges se afla:
Pensiunea Casa Nicola, Valea Uleiului – Exceptional, 9.6
Pensiunea Margareta, Budeasa – Exceptional 9.5
Pensiunea Ioana, Curtea de Arges – Superb 9.4
Pensiunea Panoramic , Corbeni – Superb 9.4
Pensiunea Gaby, Dambovicioara – Superb 9.4
Pensiunea Ruxi, Curtea de Arges – Superb 9.3
Pensiunea Casa Teilor, Pitesti – Superb 9.3
Top Hoteluri in Arges – Lider detasat Hotelul Ciobanasul din Campulung

La capitolul hoteluri, surpriza este una uriasa, conform datelor booking.com. Astfel, pe primul loc cu nota 9,6 si calificativul „Exceptional” se afla Hotelul de 3 stele Ciobanasul, din Campulung. „Servirea a fost impecabila,camera a fost spațioasă.Ne’am simtit minunat Totul a fost perfect!”, a comentat unjul din multii turisti care au acordat nota 10 acestui hotel. Locul doi in Arges este ocupat de hotelul ARGESUL din Pitesti, tot un hotel de 3 stele, care are media 9 si calificativul „Superb”. Locul trei este un vechi hotel comunist reorganizat de o companie privata si care a crescut enorm in ultimul an. Este vorba de hotelul Posada care este vazut drept ” Fabulos” de catre turisti care l-au notat si care are o medie de 8,9. Top 10 hoteluri din Arges continua cu urmatoarele clasate.
Hotel Ramada, Pitesti – Fabulous, 8.7
Net Hotel, Pitesti – Fabulous 8.7
Hotel Victoria, Pitesti – Fabulous, 8.6
Hotel Duet, Pitesti – Fabulous 8.6
Hotel Siesta, Transfagarasan – Fabulous 8.6
Hotel Valea Cu Pesti, Transfagarasan – Fabulous 8.6
Hotel Grandis Apulum, Mioveni – Foarte bine, 8.5

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....