Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! ȘOC LA ELECTROARGEȘ, Ion Gavrilă a fost eliminat din funcția de director general – VEZI CINE E NOUL DIRECTOR

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! ȘOC LA ELECTROARGEȘ, Ion Gavrilă a fost eliminat din funcția de director general – VEZI CINE E NOUL DIRECTOR

Mutare spectaculoasa, vineri, la ELECTROARGES SA, unul dintre cei mai importanti producatori romani de produse electrocasnice si performera a Bursei de Valori Bucuresti. Dupa o sedinta ce a durat mai bine de noua ore, dupa certuri si polemici prelungite, Ion Gavrila a pierdut dintr-un singur foc toate functiile detinute in societate. Practic, el a fost eliminat atat din functia de director dar si din cea de vicepresedinte al Consiliului de Administratie iar hotararea de sambata a CA al AGA a intrat in vigoare a doua zi. Astfel, incepand cu data de 6 mai 2017 Ion Gavrila nu mai este directorul general al Electroarges, el ajungand un simplu angajat dar si actionar al societatii.

Noul director general  este Robert Zisu iar noul vicepresedinte al CA este bucuresteanul Dumitru Tudor, nimeni altul decat controversatul personaj care a pus pe butuci micul comert din Curtea de Arges dupa preluarea SC VIDRARU SA.

„Nu stim exact care au fost motivele revocarii domului Gavrila. Nu cred ca era oportuna aceasta eliminare a sa pentru ca , stim cu totii, in ciuda diferendelor cu sindicatul, apreciem faptul ca el a fost omul care a adus fabrica unde este acum. Momentan nu va putem spune mai multe intrucat noi inca nu am fost informati oficial si nici nu am vazurt documentul, hotararea CA de vineri”, a declarat pentru PROFIT, liderul de sindicat de la ELECTROARGES SA. Surse din interiorul fabricii au declarat in exclusivitate pentru ziarul nostru ca azi dimineata s-ar fi incercat blocarea intrarii in fabrica a lui Ioan Gavrila. Dupa o serie de discutii acesta a putut intra in fabrica pentru a preda biroul si toate doscumentele la care a avut acces ca director general. Contactat de redactorii nostri, Ion Gavrila nu a dorit sa comenteze decat dupa oficializarea hotararii CA de vineri. Ziarul nostru a obtinut azi dimineata aceasta hotarare pe care v-o prezentam mai jos.

H O T A R A R E:

 

Art.1. Consiliul de Administratie a luat act de raportul presedintelui CA Electroarges SA, domnul Constantin Stefan, privind activitatea executivului Electroarges SA, intocmit in data de 24.04.2017.

Art.2. Se aproba revocarea domnului Ion Gavrila din functia de director general Electroarges SA, incepand cu data de 6 mai 2017.

Art.3. Se aproba revocarea domnului Ion Gavrila din functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie Electroarges SA, incepand cu data de 6 mai 2017.   

Art.4. Se aproba numirea in functia de director general al Electroarges SA a domnului Robert Zisu.

Art.5. Se aproba numirea in functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie  Electroarges SA a domnului Dumitru Tudor.

Art.6. Nu se aproba imputernicirea domnului Constantin Stefan pentru contractarea serviciilor de audit care sa verifice deciziile ce au fost luate de catre domnul Ion Gavrila in perioada cat a detinut functia de director general Electroarges SA, precum si documentele semnate de catre domnul Ion Gavrila in calitatea de director general Electroarges SA, pentru a se stabili daca in acea perioada Electroarges SA a fost prejudiciata, in caz afirmativ, in ce au constat prejudiciile suferite precum si stabilirea valorii acestora.

Art.7. Nu se aproba ca Serviciile de Audit ce urmau a fi contractate sa verifice si deciziile ce au fost luate de domnul Ion Gavrila in calitate de „presedinte” al consiliului de administratie Electroarges SA precum si documentele semnate de catre domnul Ion Gavrila in calitate de „presedinte” al consiliului de administratie Electroarges SA in perioada noiembrie 2015 – septembrie 2016 pentru a se stabili daca Electroarges SA a fost prejudiciata, in ce au constat prejudiciile, stabilindu-se totodata si valoarea acestora.

Art.8. Nu se aproba ca Domnul Constantin Stefan sa fie imputernicit pentru contractarea serviciilor de Audit, necesare verificarii activitatii si documentelor semnate de catre domnul Ion Gavrila in perioada in care a detinut functiile de director general si presedinte al consiliului de administratie Electroarges SA, va semna contractul, cu serviciile de audit, pentru Electroarges SA, va pune la dispozitia auditorilor orice document solicitat in legatura cu activitatea si documentele semnate de catre domnul Ion Gavrila in perioada supusa auditarii si va da orice lamurire ce va fi solicitata de catre auditori in legatura cu obiectul contractului de audit.

 

Facebook Twitter Google+

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....