spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV! S-a deschis dosar penal pentru Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” şi proiectul Kretzulescu

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV! S-a deschis dosar penal pentru Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” şi proiectul Kretzulescu

În cercetarea organelor de anchetă din Câmpulung se află un nou dosar penal, care are la bază mai multe monumente istorice din Câmpulung, respectiv cele intrate în proiecte de reabilitare şi nefinalizate. În dosar se fac cercetări pe marginea Ansamblului Băilor Kretzulescu, clădirii Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” şi a Grădinii Publice „Merci”. La această dată, Poliţicasa de cultura tudor musatescu in dosa Câmpulung a solicitat primăriei municipiului să pună la dispoziţia organelor de cercetare penală mai multe documente, precum copii ale autorizaţiilor de construcţie/reabilitare a respectivelor monumente istorice, dar şi o comunicare cu proprietarii/administratorii şi cota parte a acestora pentru monumentele istorice mai înainte menţionate.
Cert este că, atât procesul de reabilitare a Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, numită scriptic Palatul Culturii, pe banii Ministerului Culturii, cât şi derularea lucrărilor la megaproiectul pentru reabilitarea centrului istoric al Câmpulungului – Parc Kretzulescu, ridică multe semne de întrebare.
Interesant este că firma lui Daniel Sabău, Grup Corint, care între timp s-a transformat în Corint Restaurare, are mari pretenţii financiare la primăria Câmpulung fapt pentru care a trecut la „şantaj” că în cazul în care nu i se deblochează banii de garanţie şi nu i se face plata la toate facturi, chiar şi la lucrări făcute după încetarea de drept a contractului, nu semnează procesul verbal de predare – primire al obiectivelor din proiect, astfel fiind blocat orice drum de continuare a acestuia şi unica minimă şansă că nu s-ar pierde finanţarea europeană. kretzulescu (9)
Mai mult de atât, contractul a fost încheiat cu asocierea de firme SC Grup Corint SA Alba Iulia şi SC Harbău SRL pentru suma de 24.778.656 RON. Dar constructorul Grup Corint nu s-a ţinut de termeni contractuali şi la finalizarea celor doi ani de zile prevăzuţi în contract nu a reuşit să finalizeze nici măcar două din cele cinci obiective ale proiectului, ci doar a încurcat lucrurile.
Pentru derularea proiectului Kretzulescu până în acest punct s-au cheltuit deja aproape 10 milioane RON, însă nici măcar două din cele cinci obiective nu au fost finalizate.
Rămâne de văzut unde va duce ancheta începută şi ce va scote la iveală.adresa pol 2 adresa pol 1

kretzulescu (10) kretzulescu 120 parcuri kretzulescu (3) kretzulescu (7) kretzulescu (23) kretzulescucasa de cultura tudor musatescu in dos (1) casa de cultura tudor musatescu

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....