spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV ! Portelanurile ARPO Curtea de Arges se vand cu sute de dolari pe cel mai mare site de licitatii din lume

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV ! Portelanurile ARPO Curtea de Arges se vand cu sute de dolari pe cel mai mare site de licitatii din lume

ARPO Curtea de Arges inca traieste si este o marca celebra printre colectionarii din intreaga lume, asta desi oameni „de bine” au avut grija sa inchida cunoscuta fabrica de protelanuri fine. Redactorii PROFIT au discutat cu cativa colectionari din Israel si Statele Unite al Americii care fac bani frumosi si astazi cu produsele fabricate la cunoscuta fabrica argeseana. Cum fac ei bani in timp pe noi, argesenii si romanii, am uitat ce inseamna valoarea unei astfel de fabrici dar apreciind portelanurile aduse din China ?

Ei bine, pe cel mai mare site de licitatii din lume, faimosul Ebay, sunt scoase la vanzare sute de produse ale fabricii argesene. Preturile nu sunt deloc de neglijat, in acest moment cel mai scump portelan ARPO fiin scos la vanzare pentru suma de 300 de Euro. Din pacate niciunul din zecile de vanzatori nu sunt romani, majoritatea celor care inca mai stiu adevarata valoare a unui produs traditional romanesc de cea mai buna calitate fiind americanii, germanii si evreii. ” Se vinde bine orice este fabricat la ARPO, la voi in Romania. Acum 8 ani am fost in vizita in Bucuresti si la familia care ne-a gazduit am observat ca erau depozitate pentru a fi aruncate la gunoi niste superbe vase de portelan si cateva stauete. Le-am intors si am vazut sigla ARPO, aceeasi pe care o vazusem prin anii 90 imprimata pe portelanurile scumpe din magazinele din Europe de Vest. Le-am zis ca le cumpar eu dar…. mi le-au dat gratis spunand ca oricum le aruncau la gunoi, ca sunt demodate”, ne-a spus Angelina, unul din vanzatorii produselor ARPO pe faimosul site de licitatii. Americanca ne-a mai spus ca de-atunci a mai revenit in Romania pentru a cumpara produse traditionale romanesti si, desigur, portelanuri de ARPO. De precizat ca americanca, pensionara, are o firma care se ocupa cu vanzarea obiectelor rare. Vanzatori care fac afaceri bune cu produsele ARPO sunt si colectionarii din Israel, Germania dar si un bulgar care are in acest moment de vanzare cateva statuete superbe fabricate la ARPO.

Asadar, cu mandrie o spunem, ARPO Curtea de Arges inca nu a murit. Cel putin pe cele mai mari site-uri de licitatii din lume.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....