Conecteaza-te cu noi

Administratie

EXCLUSIV! PNL Argeș a făcut lista pentru parlamentare: Miuțescu, locul 1 la Senat, Barbu pe locul 2

Publicat

in

A fost agitație mare, ieri, la sediul PNL. Conform ordinelor venite de la București, toate filialele județene ale partidului au trebuit sa urgenteze, in vederea alegerilor anticipate, lista candidaților la parlamentare. Potrivit surselor noastre, aseara tarziu, PNL a transmis listele. La Senat, Adrian Miutescu a fost plasat pe locul unul iar primarul Nicolae Barbu pe locul 2.
La Camera Deputatilor, locul 1 a ramas liber pentru ca va fi o persoana impusa de la Bucuresti. Pe locul doilea află Dănuț Bica, iar pe locul 3 Gelu Tofan.
Listele au fost facute in regim de urgenta iar Adrian Miutescu le-a trimis deja, aseara, in jurul orei 20:00.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

MIRCEA DRĂGHICI, decizie de ultimă oră – VA TRECE LA PRO ROMÂNIA ?

Publicat

in

De

Așa cum se anticipa iar zvonuistica dadea ca sigur transferul deputatului Draghici la Pro România, se pare ca primul pas a fost facut astazi. Astfel, in aceasta dimineata, deputatul Mircea Drăghici şi-a încetat activitatea în grupul parlamentar al PSD şi a devenit independent. Anunţul a fost făcut, în plenul Camerei Deputaţilor, de către preşedintele de şedinţă, Florin Iordache. „Mircea Drăghici a anunţat că îşi încetează activitatea în grupul parlamentar al PSD şi va activa ca independent”, a spus Iordache. Mircea Drăghici a fost ales pe listele PSD ca deputat de Argeş. El a fost trezorier al partidului. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, în septembrie 2019, începerea judecării pe fond în dosarul în care Mircea Drăghici este acuzat de delapidare, el fiind acuzat că a folosit subvenţiile primite de PSD de la AEP pentru a-şi cumpăra un imobil.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

MANU și PREFECTUL au stârnit revolta la Nucșoara ! Primarul Cojocaru: „Au luat decizia pe genuchi. De ce n-au făcut carantină la Spitalul de la Miveni ?”

Publicat

in

De

Așa cum anunțam într-o știre anterioară, autoritățile din județul Argeș au stabilit in cadrul sedintei extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență măsurile luate pentru prevenirea infectării cu coronavirus. Astfel, in judetul Arges au fost stabilite doua centre de carantină. Ambele sunt situate in comuna Nucșoara, in centrul de agrement si la Cabana Bahna , care insumeaza 17 locuri.

Dar… Imediat după publicarea stirii de catre ziarul nostru, au inceput sa zbârnâie telefoanele in redactia PROFIT si SUPER TV. Zeci de cetateni din Nucsoara si-au manifestat revolta fata de decizia autorităților de a infiinta centre ce carantina in comuna lor. Cel mai revoltat a fost primarul de la Nucșoara, Cojocaru Ion. Acesta ne-a declarat că a aflat din ziarul nostru de decizia autorităților și că nu a fost intrebat sau informat, măcar, cu privire la decizia luata. „Mi se pare anormal ce se intampla si e firesc ca cetatenii sa fie revoltati. Nu m-a intrebat nimeni nimic, nu mi s-a cerut părerea… Sunt dezamăgit, ce pot să spun. Eu de ce mai sunt primar aici ? Nu inteleg de ce au decis sa faca aceste centre de carantina aici pentru ca stiu bine ce e acolo. Nu sunt conditii, sunt niste darapanaturi la centrul de agrement, nu sunt minimele cerinte pentru asa ceva, nici un animal nu il poti caza acolo. Pai asa se face un centru de carantina, in acele darapanaturi vrei sa izolezi un virus? Normal ca lumea isi face griji, ca numai de izolat virusi nu poate fi vorba acolo, Au luat aceasta decizie pe genuchi, fara a sti situatia din teren. De ce nu au facut centre de carantina la noul Spital de milioane de la Mioveni, ca tot il lauda? Sau in alte locatii pe care le au langa Pitesti ? Ce a ajuns Nucsoara sat fara caini si loc de carantina ? „, ne-a declarat revoltat primarul Cojocaru de la Nucsoara.

„La Centrul de Agrement Nucșoara, unde avem 10 locuri, de asemenea Cabana de Vânătoare Bahna, unde avem 7 locuri. Suntem în discuții pentru a găsi și alte locații. În perioada următoare vom comunica locațiile identificate” a anunța prefectul Emanuel Soare, in aceasta dimineață, land prin surprindere primaria si locuitorii din Nucșoara..

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend