Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV! Pentru cǎ primarul e “tare-n gurǎ” – O comuna din Argeş a rǎmas fǎrǎ nici un leu

Publicat

in

 

#”Sper ca parlamentarii PNL Argeş sǎ fie în stare sǎ facǎ o interpelare pe acest subiect”

# Un primar nemulţumit de alocare banilor PNDL spune cǎ va sesiza comisia europeanǎ

Impǎrţirea banilor de cǎtre minstrul Sevil Shaideh stârneşte reacţii în Argeş unde sumele diferǎ mult de la un oraş la altul, de la o comunǎ la alta. Unii au primit prea mult, aţii… deloc. Iar acest lucru nu este normal spun cei care au fost pur şi simplu defavorizaţi în mult aşteptatul PNDL.

Printre comunele care nu a primit nici mǎcar un leu se numǎrǎ şi Poienarii de Argeş, de altfel una dintre localitǎţile cele mai dezvoltate din judeţ, unde nu existǎ şomeri şi nici asistaţi sociali, unde firmele investesc şi construiesc fabrici care aduc locuri de muncǎ.

«Unde au fost primari mai « tari în gurǎ » nu s-a dat nimic »

Chestionat pe marginea acestui subiect de cǎtre redactorii PROFIT, primarul Dragoş Boncea s-a arǎtat nemulţumit şi chiar contrariat de modul în care s-au împǎrţit banii la minister. « Nu vreau sǎ comentez prea mult deocamdatǎ dar am impresia cǎ nu s-au dat bani unde au fost primari mai tari în gurǎ. La Valea Iaşului, la Poienarii de Argeş, la Costeşti… Noi aveam proiectul complet, cu avize cu tot, pentru canalizare. Si nu am primit bani în condiţiile în care alţii au primit doar pe nişte calcule estimative, nişte cifre puse pe hârtie. In comuna noastrǎ reţeaua de apǎ este funcţionalǎ în proporţie de 100% dar nu ni se dau bani pentru canalizare… «  a declarat primarul Dragoş Boncea.

Se lasǎ cu sesizǎri la comisia europeanǎ

« Pot spune cǎ zilele acestea caut rǎspunsuri. Incer cǎ sǎ înţeleg de ce nu ni s-au acordat banii. Noi suntem o primǎrie micǎ şi ne-a fost destul de greu sǎ întocmim proiecte, sǎ luǎm avize, sǎ fie totul bine şi gata la timp. Sper ca parlamentarii de Argeş sǎ fie în stare sǎ facǎ interpelǎri pe aceastǎ temǎ şi sǎ vinǎ cu rǎspunsuri. Dacǎ nu, mǎ voi adresa Comisiei Europene, preşedintelui României. Banii trebuie daţi pentru cetǎţenii României, pentru binele lor, nu pentru primar şi viceprimar” a completat Dragoş Boncea, primarul comunei Poienarii de Argeş.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Informații utile! Când și cum îi va afecta, sistemul de imigraţie ce va fi aplicat în UK ,pe cei care doresc să se stabilească în Regat?

Publicat

in

De

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a informat că sistemul de imigraţie pe bază de puncte a fost gândit de mult timp de Guvernul britanic, iar datele din documentul politic publicat la 19 februarie sunt trasate în linii mari.

Sistemul de imigraţie pe bază de puncte, ce va fi aplicat în UK, nu îi afectează pe românii şi restul cetăţenilor UE care care s-au înregistrat pentru statut special, de rezident sau pre-rezident, ci pe cei care doresc să se stabilească în Regat, anul viitor, când expiră perioada de tranziţie post-Brexit, a declarat, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble.

Potrivit unui document ce prezintă planurile guvernului de la Londra, cetăţenii UE cu o calificare în meserie se pot înscrie pentru a se stabili în Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2021, dacă vor cumula minim 70 de puncte, acordate pentru criterii precum calificarea în muncă, educaţie, dacă au deja un angajator în Regat şi dacă au un venit minim garantat.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Avantajul de dobândă transmis de Cîțu se anulează? Ce spune opoziția

Publicat

in

De

Într-o postare recentă a PSD, Florin Câțu este ‘linșat’. Avantajul de dobândă al recentului împrumut ar fi de fapt o iluzie.

Reprezentanții PSD, au scris într-o postare pe Facebook că:

„Astăzi cursul leu-euro a atins un nou record istoric. La acest curs, se anulează în totalitate avantajul de dobândă cu care se lăuda Florin Cîțu. Și nu doar că se anulează, dar ne face și #datori!”

Reamintim că de curând, în ședința de Guvern, Cîțu  a spus:

Astăzi România s-a împrumutat cu dobânzi negative. Ce-nseamnă dobânzi negative? Dacă ne împrumutăm cu 1 leu, dăm înapoi 90 de bani”,

Vezi și:

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend