spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV! Pentru cǎ primarul e “tare-n gurǎ” – O comuna din Argeş a rǎmas fǎrǎ nici un leu

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV! Pentru cǎ primarul e “tare-n gurǎ” – O comuna  din Argeş a rǎmas fǎrǎ nici un leu

 

#”Sper ca parlamentarii PNL Argeş sǎ fie în stare sǎ facǎ o interpelare pe acest subiect”

# Un primar nemulţumit de alocare banilor PNDL spune cǎ va sesiza comisia europeanǎ

Impǎrţirea banilor de cǎtre minstrul Sevil Shaideh stârneşte reacţii în Argeş unde sumele diferǎ mult de la un oraş la altul, de la o comunǎ la alta. Unii au primit prea mult, aţii… deloc. Iar acest lucru nu este normal spun cei care au fost pur şi simplu defavorizaţi în mult aşteptatul PNDL.

Printre comunele care nu a primit nici mǎcar un leu se numǎrǎ şi Poienarii de Argeş, de altfel una dintre localitǎţile cele mai dezvoltate din judeţ, unde nu existǎ şomeri şi nici asistaţi sociali, unde firmele investesc şi construiesc fabrici care aduc locuri de muncǎ.

«Unde au fost primari mai « tari în gurǎ » nu s-a dat nimic »

Chestionat pe marginea acestui subiect de cǎtre redactorii PROFIT, primarul Dragoş Boncea s-a arǎtat nemulţumit şi chiar contrariat de modul în care s-au împǎrţit banii la minister. « Nu vreau sǎ comentez prea mult deocamdatǎ dar am impresia cǎ nu s-au dat bani unde au fost primari mai tari în gurǎ. La Valea Iaşului, la Poienarii de Argeş, la Costeşti… Noi aveam proiectul complet, cu avize cu tot, pentru canalizare. Si nu am primit bani în condiţiile în care alţii au primit doar pe nişte calcule estimative, nişte cifre puse pe hârtie. In comuna noastrǎ reţeaua de apǎ este funcţionalǎ în proporţie de 100% dar nu ni se dau bani pentru canalizare… «  a declarat primarul Dragoş Boncea.

Se lasǎ cu sesizǎri la comisia europeanǎ

« Pot spune cǎ zilele acestea caut rǎspunsuri. Incer cǎ sǎ înţeleg de ce nu ni s-au acordat banii. Noi suntem o primǎrie micǎ şi ne-a fost destul de greu sǎ întocmim proiecte, sǎ luǎm avize, sǎ fie totul bine şi gata la timp. Sper ca parlamentarii de Argeş sǎ fie în stare sǎ facǎ interpelǎri pe aceastǎ temǎ şi sǎ vinǎ cu rǎspunsuri. Dacǎ nu, mǎ voi adresa Comisiei Europene, preşedintelui României. Banii trebuie daţi pentru cetǎţenii României, pentru binele lor, nu pentru primar şi viceprimar” a completat Dragoş Boncea, primarul comunei Poienarii de Argeş.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....