Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV! Pentru cǎ primarul e “tare-n gurǎ” – O comuna din Argeş a rǎmas fǎrǎ nici un leu

Publicat

in

 

#”Sper ca parlamentarii PNL Argeş sǎ fie în stare sǎ facǎ o interpelare pe acest subiect”

# Un primar nemulţumit de alocare banilor PNDL spune cǎ va sesiza comisia europeanǎ

Impǎrţirea banilor de cǎtre minstrul Sevil Shaideh stârneşte reacţii în Argeş unde sumele diferǎ mult de la un oraş la altul, de la o comunǎ la alta. Unii au primit prea mult, aţii… deloc. Iar acest lucru nu este normal spun cei care au fost pur şi simplu defavorizaţi în mult aşteptatul PNDL.

Printre comunele care nu a primit nici mǎcar un leu se numǎrǎ şi Poienarii de Argeş, de altfel una dintre localitǎţile cele mai dezvoltate din judeţ, unde nu existǎ şomeri şi nici asistaţi sociali, unde firmele investesc şi construiesc fabrici care aduc locuri de muncǎ.

«Unde au fost primari mai « tari în gurǎ » nu s-a dat nimic »

Chestionat pe marginea acestui subiect de cǎtre redactorii PROFIT, primarul Dragoş Boncea s-a arǎtat nemulţumit şi chiar contrariat de modul în care s-au împǎrţit banii la minister. « Nu vreau sǎ comentez prea mult deocamdatǎ dar am impresia cǎ nu s-au dat bani unde au fost primari mai tari în gurǎ. La Valea Iaşului, la Poienarii de Argeş, la Costeşti… Noi aveam proiectul complet, cu avize cu tot, pentru canalizare. Si nu am primit bani în condiţiile în care alţii au primit doar pe nişte calcule estimative, nişte cifre puse pe hârtie. In comuna noastrǎ reţeaua de apǎ este funcţionalǎ în proporţie de 100% dar nu ni se dau bani pentru canalizare… «  a declarat primarul Dragoş Boncea.

Se lasǎ cu sesizǎri la comisia europeanǎ

« Pot spune cǎ zilele acestea caut rǎspunsuri. Incer cǎ sǎ înţeleg de ce nu ni s-au acordat banii. Noi suntem o primǎrie micǎ şi ne-a fost destul de greu sǎ întocmim proiecte, sǎ luǎm avize, sǎ fie totul bine şi gata la timp. Sper ca parlamentarii de Argeş sǎ fie în stare sǎ facǎ interpelǎri pe aceastǎ temǎ şi sǎ vinǎ cu rǎspunsuri. Dacǎ nu, mǎ voi adresa Comisiei Europene, preşedintelui României. Banii trebuie daţi pentru cetǎţenii României, pentru binele lor, nu pentru primar şi viceprimar” a completat Dragoş Boncea, primarul comunei Poienarii de Argeş.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

Nebunie în fața BCU! În pauza de țigară, Moise Guran a fost prins la înghesuială! Ce i s-a cerut să-l întrebe pe Klaus Iohannis

Publicat

in

De

Nebunie în fața Bibliotecii Centrale Universitare, acolo unde are loc, la această oră, dezbaterea organizată de SNSPA pentru Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale!

În pauza de țigară, Moise Guran a ieșit afară să fumeze și, în scurt timp, a fost asaltat de un grup persoane, care i-au cerut să-i pună mai multe întrebări lui Klaus Iohannis.

Printre temele sugerate lui Guran, se numără casa pierdută de Klaus Iohannis în instanță, problema „gazelor de șist” și restricționarea accesului presei la dezbaterea din această seară.

Vezi și

Schimbări uriașe- Cum se acordă sporurilor la pensie în funcție de vechimea în muncă

Cine e greul executat de Marcel Vela, căruia șeful de la Interne nu a vrut să-i facă public numele

Ministrul de Interne a început execuțiile! Pe cine a dat afară Marcel Vela și de ce

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Un cunoscut jurnalist spune că a fost șicanat înainte de conferința Vioricăi Dăncilă: Marcel Vela are mult de muncă

Publicat

in

De

Un cunoscut jurnalist susține că a fost „șicanat pe model bolșevic” înainte de conferința organizată de Viorica Dăncilă, de către Jandarmeria Română.

Este vorba despre Dan Bucura.

„Vestea buna: am intrat la conferința Vioricai Dancilă! Vestea proastă: Jandarmeria a rămas o instituție la fel de ticăloasă! M-au șicanat pe model bolșevic. Ministrul de Interne, Marcel Vela, are mult de muncă! După dezbatere vă povestesc…..”, dezvăluie Bucura.

Vezi și

Schimbări uriașe- Cum se acordă sporurilor la pensie în funcție de vechimea în muncă

Cine e greul executat de Marcel Vela, căruia șeful de la Interne nu a vrut să-i facă public numele

Ministrul de Interne a început execuțiile! Pe cine a dat afară Marcel Vela și de ce

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend