spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

EXCLUSIV!  Pe modelul Mioveniului, Cǎtǎlin Nastea vrea şi la SPU staţie ITP si alte activitati

Facebook Twitter Google+
EXCLUSIV!  Pe modelul Mioveniului, Cǎtǎlin Nastea vrea şi la SPU staţie ITP si alte activitati

„Se pot face multe lucruri bune”

Servicii Edilitare Mioveni este societatea consiliului local care demonstreazǎ, cu vârf şi îndesat, cum un serviciu public poate fi o afacere profitabilǎ în folosul locuitorilor oraşului şi mai ales al bugetului local. Cei de la Mioveni au servicii peste servicii de care se ocupǎ şi, periodic, mai înfiinţeazǎ câte unul. Ultima „afacere” este o staţie ITP şi serice auto, dupǎ ce, nu de mult, Servicii Edilitare Mioveni a deschis un restaurant sau un magazin cu produse necesare în gospodǎrii. Conform informaţiilor, Servicii Edilitare Mioveni desfǎşoarǎ urmǎtoarele activitǎţi: Apă-canal, Iluminat Public, Construcții- reparații , Salubritate, Spații Verzi , Ecarisaj, Transport- auto, Statie Epurare, Restaurant Club Mioveni , Bazin de Înot și Agrement, Bază de Agrement Bemo, în afara staţiei de ITP proaspǎt inaugurate.

Aşadar, dacǎ la Mioveni se poate, la Curtea de Argeş, de ce nu? Intrebarea vine din partea directorului Serviciului Public de Salubritate Urbanǎ, Cǎtǎlin Nastea. Acesta a declarat redactorilor PROFIT cǎ se gândeşte serios şi chiar face o cercetare cu persoane autorizate în acest sens, pentru a vedea dacǎ şi serviciul pe care îl conduce poate desfǎşura astfel de activitǎţi.

„E incredibil câte pot face cei din Mioveni şi e clar cǎ şi la noi s-ar putea. Spre exemplu o staţie de ITP ar fi un lucru foarte bun pentru noi. Orice afacere, orice activitate de prestǎri servicii poate aduce bani la bugetul local şi poate dezvolta acest oraş” a spus Cǎtǎlin Nastea.

Dacǎ juriştii vor demonstra cǎ acest lucru se poate, atunci Nastea ar putea începe demersuri pentru a cere consiliului local aprobǎri în acest sens şi eventual bani pentru investiţii. Va fi destul de greu însǎ sǎ primeascǎ acordul celor aflaţi la conducerea oraşului care ar fi putut face acest gen de activitǎţi de multǎ vreme. Cert este cǎ tânǎrul Cǎtǎlin Nastea a demonstrat cǎ poate conduce cu succes serviciul public care de altfel este pe profit.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....