Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV!  Pe 1 Decembrie, locatarii au mari probleme – ”Demolați garajele sau obligați cetățenii să le folosească”

Publicat

in

Mai mulți argeșeni locuitori ai străzii 1 Decembrie din Curtea de Argeș ne-au semnalat zilele trecute o problemă despre care de altfel am făcut referire și în numărul anterior al ziarului nostru și anume cea a locurilor de parcare fie insuficiente fie ocupate de cu totul alte persoane decît locatarii imobilelor.

”Când vine vorba de chemat ziare sau televiziune toată lumea dă înapoi dar gălăgie știu să facă. Vreau să semnalez eu, sub protecția anonimatului problema cu care ne confruntăm cu toții dar despre care, unora dintre vecinii mei le e pur și simplu frică sau rușine să vorbească. Aici la ultimul bloc de pe 1 Decembrie, spre Ivancea, în spate, sunt construite ccâteva garaje. Sunt închiriate de la primărie însă cei care le dețin nu le folosesc și își lasă mașinile tot în parcare. Dacă ai două sau trei mașini și ai și garaj, de ce îl ți gol? Să fie dată o hotărâre de consiliu local să fi obligat dacă ai garaj să nu mai ocupi și locul de parcare. Dacă nu, să se demoleze garajele și să se facă parcare mai mare în locul lor. Mai sunt în această zonă mașinile unei firme de curierat care de asemenea încurcă mereu . Vin clienții să ia colete parchează aici și ne blochează pe noi. Nu e normal așa ceva. Eu sunt sigură că primăria poate lua măsuri în acest sens și la fel de sigură sunt că de aceeași problemă se lovesc și alți argeșeni cu garaje pe lângă blocuri” ne-a declarat supărată o argeșeancă/

De curând, inițiativa de demolare a garajelor de pe 1 Decembrie pentru amenajarea unei parcări de dimensiuni mai mari a avut-o lși consilierul local Ion Șerban însă, ca de fiecare dată, ideile și planurile rămân fără concretizare la Curtea de Argeș. Când ideile vin însă de la cetățenii care au trimis consilierii să le reprezinte interesele atunci trebuie o mai mare implicare din partea acestora. Nu de alta, dar nu mai e mult până la viitoarele alegeri locale.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Orban, despre plafonarea prețurilor la alimente: ‘Dacă producătorul a crescut prețul, eu nu pot să impun să nu dea la un preț’

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seară, că se face ”o analiză serioasă” în ceea ce priveşte plafonarea preţurilor la alimente, dar afirmă că multe produse vin din import, iar dacă producătorul a crescut preţul nu se poate impune un preţ în România.

Ludovic Orba a fost întrebat, luni seară, la Realitatea Plus, despre posibilitatea plafonării preţurilor la alimente şi a spus: ”Suntem în curs de analiză. Facem o evaluare foarte serioasă. O mare parte dintre produsele alimentare de pe piaţa românească provin din import. Dacă producătorul a crescut preţul, eu nu pot să impun să nu dea la un preţ, dacă el cumpără la un preţ mai mare”.

Premierul a precizat că nu pot fi puse preţuri ”din burtă”.

”Nu poţi să impui un preţ din burtă pentru că produsele vor dispărea de pe piaţă şi vor fi vânduse pe pieţele ilegale. Abia atunci apare o penurie alimentară. Eu nu pot să fixez preţul la cartoful sau la mărul care vine din Polonia. Pe anumite categorii de produse, cum ar fi cele de dezinfecţie, într-adevăr aici au luat-o razna preţurile. Dar dacă sunt produse în România, preţul nu a crescut foarte mult. Trebuie văzut adaosul comercial şi trebuie făcută o analiză”, a mai spus Orban.

În ceea ce priveşte produsele pentru dezinfecţie şi sistemul medical, Orban a spus că ”soluţia este să dăm drumul la producţie”.
”Până acum ne-am împiedicat de comitete şi comisii”, a mai declarat premierul, conform news.ro

Vezi și:

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Eugen Teodorovici trece la acuze dure: ”o mână de oameni de la vârful puterii ne-au ascuns un adevăr crunt”

Publicat

in

De

Eugen Teodorovici trece la acuze dure la adresa autorităților! ”Trebuie să facem, împreună, ORICE este omeneşte posibil”

”Trebuie să facem, împreună, ORICE este omeneşte posibil”, a scris luni Eugen Teodorovici pe Facebook.

”Ce este mai RĂU, mai GRAV și mai CINIC? Că o mână de oameni de la vârful puterii ne-au ascuns un adevăr crunt, că nu au acționat imediat, că ne-au mințit în speranța că noi nu vom avea ghinion ca alții sau că nici măcar acum nu sunt în stare să ia niște MĂSURI FERME care să salveze populația!?

Că ăștia încă se gândesc la viitorul lor politic care ar putea avea de suferit din cauza unor restricții mai dure!?”, a mai scris acesta.

”Nu mai e timp, Iohannis, de exerciții de imagine și de mesaje sforăitoare! E bine și cu imnul național al României, însă doar cu intonarea acestuia pe străzi nu oprim virusul, nu testăm și nu protejăm cadrele medicale și populația, nu salvăm bolnavii și nu producem echipamente de protecție!

Nu mai sunt suficiente mesajele de încurajare pentru că NU MAI ESTE TIMP!

Acum trebuie să luați cele mai URGENTE și FERME MĂSURI! Trebuie să DAŢI ORDINELE pe care nu le-ați dat atunci când era momentul și pe acelea pe care încă evitaţi să le dați!”, cere Eugen Teodorovici.

Vezi și:Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend