Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV ! Omul de afaceri Gheorghe Boncea acuzat : « Intreţine un focar de infecţie la Posada » 

Publicat

in

O bunǎ parte din locuitorii cartierului Posada sunt nemulţumiţi de faptul cǎ zona lor, deşi unul dintre cele mai importante cartiere din oraşul regal este lǎsatǎ mai mereu pe ultimul loc de autoritǎţile locale. Parcul de joacǎ aratǎ groaznic, iluminatul public e la pǎmânt, trotuarele sunt greu circulabile din cauza gropilor iar, mai nou, spun ei, omul de afaceri Gheorghe Boncea, care pânǎ de curând a avut un supermarket în zonǎ, întreţine un focar de infecţie.

E vorba de un camion pe care afaceristul l-ar fi abandonat lângǎ fostul chioşc de ziare şi sub care au apǎrut mormane de gunoi. Mai mult decât atât, blocheazǎ douǎ locuri de parcare spun locatarii. « Dacǎ era maşina mea şi bloca de atâta vreme locul aş fi fost anunţat de la primǎrie cǎ imi va fi luatǎ. Dacǎ e a domnului Boncea nu are nimeni treabǎ. In plus vedeţi cǎ e plin de gunoi sub el şi pe lângǎ iar copiii sunt în pericol pentru cǎ se joacǎ pe aici şi se pot accidenta oricând » povesteşte dezamǎgit un locuitor al cartierului Posada.

Aşa cum ne-au sesizat mai mulţi argeşeni, în cartierul cu pricina nu numai camionul este o problemǎ. Din imaginile alǎturate se vede clar cǎ trotuarele sunt inaccesibile. Locul de joacǎ este şi el degradat iar imaginea de ghetou e întregitǎ de blocul de garsoniere din zonǎ care aratǎ groaznic. « S-a tot vorbit la noi dar degeba. Am vǎzut cǎ prin toatǎ ţara primǎriile au alocat fonduri sau au accesat bani pentru reabilitarea termicǎ a anumitor imobile. Cu siguranţǎ cǎ şi acesta ar fi putut fi fǎcut astfel. Aşa, fiecare face ce vrea… sunt oameni bǎtrâni, oameni sǎraci care locuiesc aici şi uitaţi cum aratǎ acest bloc. Nu s-a vrut pentru cǎ aşa cum se face peste tot s-ar fi putut face şi la Curtea de Argeş » mai spune o pensionarǎ care zilele trecute îşi pǎzea nepoţica sǎ nu se accidenteze în leagǎnele rupte din parc.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

S-a găsit explicația- Cum a trăit Ludovic Orban alături de soție și fiul lor, cu 3.100 de lei pe lună

Publicat

in

De

Deputatul PNL Răzvan Prișcă a declarat, joi, că premierul Ludovic Orban a putut trăi cu un venit de 3.100 de lei lunar, alături de soția casnică și de fiul minor, deoarece este vegetarian de 20 de ani.

„ Este un om departe de a fi extravagant, departe de a fi un cheltuitor pentru sine, de la telefonul pe care l-a avut multă vreme, care nu a fost deloc performant, este un om care trăiește destul de simplu și nu are ambiții de a fi în ton cu moda, pe haine, pe aparatură, este un om destul de simplu. (….) Este vegetarian cred că de vreo 20 de ani, nu știu, dar de ani buni”, a spus Răzvan Prișcă, la Digi24.

Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere și potrivit documentului premierul a obținut venituri în 2018 de aproximativ 3.100 de lei pe lună.

Ultimul preparat pe bază de carne, din care Ludovic Orban s-a ospătat acum 19 ani, a fost un biftec tartar. Premierul a hotărât să nu mai mănânce carne în timp ce își petrecea luna de miere, la Predeal. „Nu am renunţat la carne pentru a-mi proteja neapărat sănătatea, ci doar din principiu. Nu vreau să omor animale pentru a mă hrăni”, mărturisea Ludovic Orban.

Vezi și:EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea reorganizare! Șeful din MAI căruia i-a tăiat din atribuții

Modul de acordare al voucherelor de vacanță se schimbă-Care sunt noile reguli

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Corina Crețu- soluția pentru bugetul României!

Publicat

in

De

Corina Crețu, fost comisar european, îi îndeamnă pe președintele Iohanis și premierul Orban să militeze pentru varianta de buget al Uniunii Europene propusă de Comisia Juncker anul trecut. Corina Crețu susține că această variantă aduce mai mulți bani pentru România, Bulgaria, Grecia, Spania și Italia în exercițiul financiar 2021-2027 decât varianta propusă acum de Finlanda, care deține președinția Consiliului Uniunii Europene.

Potrivit România Tv , la 2 mai 2018, Comisia Europeană a propus un proiect de Buget al Uniunii Europene (Cadrul Financiar Multianual) echilibrat și echitabil pentru următorii șapte ani (2021 – 2027). Propunerea a fost precedată de o muncă asiduă, iar dacă aceasta va fi adoptată, pentru prima dată în istoria Uniunii Europene Politica de Coeziune va avea cea mai importantă alocare (374 de miliarde EUR pentru perioada 2021 – 2027).

În calitate de Comisar European pentru Politică Regională, convinsă fiind de nevoia reducerii decalajelor dintre regiunile europene, am luptat pentru un mod de calcul care să avantajeze țările mai puțin dezvoltate, iar fondurile europene să se aloce în funcție de Produsul Intern Brut pe cap de locuitor. Potrivit acestui mod de calcul, România, Bulgaria, Grecia, Spania și Italia ar avea mai multe fonduri europene pentru exercițiul financiar 2021-2027.

România ar fi avut șansa să adopte acest Buget pe parcursul mandatului său la Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, dar a ratat această oportunitate, iar actualmente negocierile pentru Cadrul Financiar Multianual sunt blocate din cauza poziției unor state membre care refuză să contribuie cu o sumă mai mare la Bugetul UE.

Din păcate, Președinția Finlandeză a Consiliului Uniunii Europene propune o altă formulă de calcul decât cea stabilită inițial, care dezavantajează România. Împreună cu Victor Ponta și PRO România milităm pentru reducerea decalajelor dintre state și sperăm ca Guvernul si Președintele României să lupte în Consiliu pentru păstrarea variantei de Buget propuse de Comisia Juncker anul trecut.

Suntem într-un moment crucial și trebuie să depunem toate eforturile ca formula de calcul inițială să fie păstrată. Altfel, riscăm să pierdem sume importante de bani, în lipsa cărora dezvoltarea pe termen mediu a României ar putea avea de suferit”, a scris Corina Crețu pe Facebook.

Vezi și:

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea reorganizare! Șeful din MAI căruia i-a tăiat din atribuții

Modul de acordare al voucherelor de vacanță se schimbă-Care sunt noile reguli

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend